Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,13:05:31
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3731 0,17
EURO
35,0014 0,18
ALTIN
2.325,97 0,24
BİTCOİN
$69.663 1,39
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
06 Kasım 2015 - 09:38
06 Kasım 2015 - 09:383 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Serdivan İçin Yeni Projeler Yolda

Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Bayraktar ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin tamamının ihtiyaçlarını biliyor, bu yönde adımlar atmayı sürdürüyoruz. Serdivan; yeni bulvarı, duble yolları, altyapı ve içmesuyu projeleri ile gelişmeye devam edecek” dedi.

Serdivan İçin Yeni Projeler Yolda
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Bayraktar ve beraberindeki muhtarları makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette söz alan Bayraktar, “Serdivan, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyemizin yatırımlarıyla gelişmeye devam ediyor. Kampüs Yolu ve Bağlar Caddesi’nde başlatılan çalışmalardan oldukça memnunuz. Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimleri ile işbirliğimiz devam edecek” diye konuştu. 
 
İyi Bir Diyalog Yakaladık
 
Başkan Toçoğlu, “1 Kasım seçimleri öncesinde 16 ilçemizdeki muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtarlarımızla iyi bir diyalog yakaladık. Gelen talepleri Büyükşehir bürokratlarımız tek tek not aldılar. Hızlı çözümler ürettik, üretmeye devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Muhtarlarımız 1 Kasım seçimlerinde ülkemizin istikrara kavuşmasını adına önemli destek verdiler. İnşallah biz de bu güveni boşa çıkarmayacağız” ifadelerini kullandı.
 
Sağlıklı ve Temiz İçme Suyu
 
Başkan Zeki Toçoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin içmesuyu ağını genişletmek adına önemli yatırımları hayata geçirdik. İlçemize kazandırdığımız yeni bulvar ve caddelerimizde de altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Bu kapsamda Serdivan’da 13 mahalleyi ilgilendiren Esentepe İçmesuyu Projesi'nde hat döşeme çalışmalarımızı sonlandırdık. Yaklaşık 2,5 milyonluk yatırım ile Serdivan'ın yüksek kesimlerindeki 13 mahallenin su soruna kesin çözüm getirdik.”
 
Yeni Bulvar
 
“Büyükşehir Belediyesi olarak Serdivan’ın gelişmesi ve kalkınması adına önemli hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Kampüs Yolu ve 7. Cadde’de yol genişletme çalışmalarımız tamamlandı. Fen İşleri ekiplerimiz asfalt çalışmalarına başladı. İnşallah kısa süre içerisinde asfalt çalışmaları tamamlanarak, Serdivan’a yeni bir bulvar kazandırmış olacağız. Ayrıca Kafeler Caddesi olarak bilinen Bağlar Caddesi’nde de başlatmış olduğumuz çalışmalar aralıksız sürüyor. Buradaki çalışmaların tamamlanmasıyla cadde yeni bir yüz kazanmış olacak. Şehrimizin tamamının ihtiyaçlarını biliyor, bu yönde adımlar atmayı sürdürüyoruz. Serdivan; yeni bulvarı, duble yolları, altyapı ve içmesuyu projeleri ile gelişmeye devam edecek.” 
 
Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç