20 Nisan 2024|Cumartesi,12:56:28
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.364 2,25
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
20 Kasım 2015 - 06:42
20 Kasım 2015 - 06:423 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Sedaş Çalışanlarına Teşekkür

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, SEDAŞ çalışanlarına teşekkürlerini sundu

Sedaş Çalışanlarına Teşekkür
MARMARA GÖZ


Yazılı mesaj
Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde 3,3 milyon nüfusa 20 bin kilometrekarede 7/24 elektrik dağıtım hizmeti veren SEDAŞ’ın çalışanlarına (ETKB) Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından teşekkür mesajı geldi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, 1 Kasım Pazar günü yapılan genel seçimler sırasında, oy kullanma, oy sayımı, tasnif ve açıklanması süreçlerinin sağlıklı yapılması açısından elektrik arzında hiçbir sorunun yaşanmaması ve bunun için gösterilen çaba ve özverili çalışmalar nedeniyle gönderdiği yazılı mesajında SEDAŞ çalışanlarına teşekkür etti.

SEDAŞ çalışanlarına teşekkür
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, SEDAŞ Genel Müdürlüğü’ne gönderdiği yazılı mesajında “1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilen Milletvekilliği Genel Seçimleri süresince, Enerji Arz Güvenliğinin sorunsuz sağlanarak, seçimlerin sağlıklı yapılması noktasında göstermiş olduğunuz gayret ve emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

SEDAŞ seçim için iyi hazırlanmıştı
1 Kasım şeçimlerinde vardiyeli çalışan personel ekip sayısını, hizmete alınan araç sayısını da arttıran ve nöbetçi ekiplerin malzeme depolarını da 24 saat hizmete açık tutan SEDAŞ, başarılı saha operasyonu için 503 çalışanı ile görev yapmış, tüm ekipleri ani durumlara karşı hazır tutarken, üst düzey yöneticileriyle, tam gün SCADA Merkezinde elektrik şebekesini takip etmişti.

Enerji Bakanı ile canlı bağlantı sağlanmıştı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, seçim günü, Ankara’da TEİAŞ Milli Yük Tevzi Merkezi'nden, 21 Elektrik Dağıtım şirketi ile ayrı ayrı iletişim kurarken, SEDAŞ SCADA kumanda merkezindeki yetkilileriyle canlı bağlantı sağlanmış ve kendilerinden Enerji Bakanı Alaboyun bilgi almıştı. Bakan Alaboyun'a elektrik şebekesi yönetimi ve elektrik kesintileri konusunda bilgi veren SEDAŞ yetkilileri, bilgi verdikleri iller için herhangi bir sorun olmadığını bildirmişlerdi. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç