26 Nisan 2024|Cuma,02:24:59
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5314 0,14
EURO
34,8929 0,23
ALTIN
2.440,03 0,16
BİTCOİN
$64.591 0,50
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
28 Kasım 2015 - 19:53
28 Kasım 2015 - 19:533 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

MEDYABAR ve AKYAZI NET KAYNAĞINIZ NERESİ

Uzun uzadıya yazı okumayı sevmeyenler için kısaca. Medyabar ve medyabar a ait Akyazı net adlı internet sitesi bu kez de fotoğrafımızı alarak yine bir emek hırsızlığına imza attı. Biz bu tür davranışlara alışığız, siz de bilin istedik.

MEDYABAR ve AKYAZI NET KAYNAĞINIZ NERESİ
Yön Bul Akademi


İYİ Kİ GÜVENİLİR KAYNAK AKYAZI HABER VAR  

MEDYABAR ve AKYAZI NET KAYNAĞINIZ NERESİ? 

Uzun uzadıya yazı okumayı sevmeyenler için kısaca. Medyabar ve medyabar a ait Akyazı net adlı internet sitesi bu kez de fotoğrafımızı alarak yine bir emek hırsızlığına imza attı. Biz bu tür davranışlara alışığız, siz de bilin istedik. 

Neredeyse Sakarya’da mahkemeye vermediği gazeteci kalmayan Doğan Haber Ajansı Zafer Tokuş ailesine ait olan Medyabar ve Akyazı net isimli siteleri geçtiğimiz gün Akyazı Haber’in eriştiği bir fotoğrafı alarak pişkince yayınladılar. ( daha öncede Akyazı Haber’e ait videoları izinsiz yayınlamışlardı) 

(Akyazı Haber fotoğrafların izini sürmek için ya etiket ya da fotoğraflara gizli işaretler koyar.) 

 

Elim bir kazada yaşamını yitiren Hüseyin Nalbant’ın vesikalık fotoğrafını Akyazı Haber çeşitli kaynaklardan güçlükle edinerek ziyaretçilerine sundu. (işaretli) Medyabar grup ise anında fotoğrafı alarak sitelerinde kullandı. Bu davranışa kısaca Emek Hırsızlığı adı veriliyor. ( Aşağı da görüntüler mevcut) Aldıkları fotoğrafı bilgisayar vasıtasıyla renk tonlarıyla oynayarak yayınladılar. Fakat işareti hesaba katamadılar. 

Aynı grup daha öncede video görüntülerimizi izinsiz alarak kullanmıştı. Grubun sahibi Zafer Tokuş arayarak ikaz etmek isteyen Ali Yıldırım ‘a Zafer Tokuş şu cevabı vermişti. “ Akyazı muhabirimiz Alattin Onur almışsa ben nerden bilebilirim. Ben tüm görüntüleri kontrol edemem ki . Bana her yerden görüntü geliyor ben bunları bilemem “  diyerek yuvarlak cevap vermiş. Yıldırım ise “ muhabirine o zaman kaynağını sor “ şeklinde uyarıda bulunmuştu. Maalesef o videonun kaynağı çıkmadı. Çünkü kaynak Akyazı Haber’di sebebi ise kameraların Akyazı Haber’a ait olmasıydı. Polis ‘e bile görüntü bir gün sonra verildi.  

Akyazı Haber Sakarya’da çeşitli sitelerle haber paylaşımı ve stratejik iş birlikleri yapmaktadır. AYDIN DOĞAN grubu ve buna çalışan muhabir ve web siteleri hariç.

Kendilerine önerimiz her logosuz fotoğrafı anonim sanmayın… 

Fotoğraflardaki ayrıntı bizde saklı kalsın. ;) Orijinalini bulabilirlerse karşılaştırıp bulsunlar. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç