Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,14:19:10
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3271 0,24
EURO
35,0804 0,12
ALTIN
2.298,31 0,91
BİTCOİN
$70.794 0,84
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
05 Aralık 2015 - 12:48
05 Aralık 2015 - 12:482 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Üniversiteli AK Gençler’den Türkmenlere Destek Mesajı

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Üniversite Başkanlığı, Cuma Namazı sonrasında Esentepe Kampüsü'nde Kampüs Çarşı Meydanı'nda Bayırbucak Türkmenleri ile alakalı basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını teşkilat içinden olan olmayan bir çok öğrenci takip etti.

Üniversiteli AK Gençler’den Türkmenlere Destek Mesajı
Toprak Turizm


Üniversiteler Başkan Yardımcısı Gökhan Göker'in yaptığı grup adına yaptığı açıklamada, AK Gençlerin mesajı şöyle oldu: “Bilindiği üzere Bayırbucak Türkmenleri, bizim özkardeşlerimiz Suriye'de Zalim Esed rejimine karşı yaklaşık 5 yıldır direniş göstermekteler. Bu direnişin son haftalarında kardeşlerimize karşı oluşturulan zulüm çemberine hiçbir hakkı hukuku olmadan Suriye topraklarına müdahalede bulunan Rusya da katılmıştır. Bizler bugün burada kardeşlerimize yapılan zulme sessiz kalmamak amacıyla toplanmış bulunuyoruz. Peygamber Efendimiz(SAV) hadis-i şerifinde dediği gibi "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" diyor ve hiçbir zaman haksızlık karşısında susmayacağımızı vurgulamak istiyoruz. Bayırbucak Türkmenleri'nin sesi olmak için bugün burada toplandığımızın altını bir kez daha çizmek istiyoruz.”

Üniversite Teşkilatı yaptığı basın açıklamasını: "Bu Cennet mekanı aziz kanlarıyla sulayan şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Bayırbucak bölgesinde şehit olan Türkmen kardeşlerimizin mekanının cennet olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Zalimlerin kahrolmasını, mazlum, mağdur ve masumların rahata kavuşmasını diliyoruz. Gönlü masumdan ve mazlumdan yana olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Alllah’ın selamı ve rahmeti hepimizin üzerine olsun." diyerek sonlandırdı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç