20 Nisan 2024|Cumartesi,09:02:37
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.165 3,45
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
29 Aralık 2015 - 10:06
29 Aralık 2015 - 10:062 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Üstün:Somalili kardeşimle yılların hasretiyle kucaklaştık.

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte şehrimizde eğitim gören misafir öğrencilerle bir araya geldi.

Üstün:Somalili kardeşimle yılların hasretiyle kucaklaştık.
Yön Bul Akademi


Şehir dışından ve ülke dışından gelen misafir öğrencilerle Burak Erkek Öğrenci Yurdu ziyaretinde bir araya gelen Üstün, her bir öğrenci ile tek tek ilgilendi, sohbet etti. Tanışma ile başlayan sohbet öğrencilerin geldikleri ülkeleri belirtmesi sırasında ülkelerinin içinde bulundukları siyasi ve sosyokültürel durumun konuşulmaya başlandığı koyu bir sohbete dönüştü.

Ülkemizde eğitim gören misafir öğrencilerin burada eğitim aldıkları süreçte kendilerini maksimum seviyede geliştirmelerini ve ülkelerine döndüklerinde önemli görev, sorumluluklar alarak Türkiye ile daha sıkı ilişkiler kurmaları tavsiyesinde bulunan Üstün: “İslam coğrafyasında ayrılıklar, farklılıklar değil birleştirici ve bütünleştirici unsurlarımız, ortak değerlerimiz ön plana çıkmalı ve ümmet bilinciyle birbirimize kenetlenmeliyiz. Bugün ülkemizde eğitim gören misafir öğrenciler bu ortak değerleri ön plana çıkarmak için köprü vazifesi görmelidir.” dedi.

Toplu bir şekilde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tamamlanan sohbetin ardından Ayhan Sefer Üstün kişisel twitter hesabından “Tahsil için Sakarya Ünv. gelen Somalili kardeşimle yılların hasretiyle kucaklaştık…” notuyla duygularını dile getirdiği fotoğraf onlarca retweet ve beğeni alarak yoğun ilgi gördü.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç