20 Nisan 2024|Cumartesi,08:30:05
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.040 3,20
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
20 Ocak 2016 - 15:35
20 Ocak 2016 - 15:352 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sokak Hayvanları'nı Kar Ve Kışta Belediye Beslemeye Devam Ediyor

Akyazı Belediyesi karlı ve soğuk havalarda yiyecek sıkıntısı çeken sokak hayvanlarına karşı sorumluluğunu unutmayarak Sağlık işleri müdürlüğü ekipleri vasıtası ile ilçenin birçok noktasına bıraktığı hazır yemlerle karda ve kışta sokak hayvanlarını aç bırakmıyor

Sokak Hayvanları'nı Kar Ve Kışta Belediye Beslemeye Devam Ediyor
Yön Bul Akademi


Geçtiğimiz kar yağışında da aynı şekilde Sokak hayvanları için ilçenin bir çok noktasında hayvanların rahatlıkla bulacağı yerlere hazır kedi köpek maması, yem, su gibi temel yiyecek ihtiyaçlarını bırakan Akyazı Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde kar ve kışta sokak hayvanlarını unutmuyor.

Yoğun kar yağışı sonrasında yiyeceklerini kar altında bulamayan aç kalan kedi köpek ve benzeri gibi sokak hayvanlarına duyarsız kalmayan ekipler Akyazı genelindeki tüm mahalleleri dolaşarak hayvanların bulabilecekleri yerlere yiyecek bırakıyorlar. Sağlık işleri müdürlüğü ekipleri ayrıca hasta ya da kötü durumdaki hayvanları toplayarak tedavilerini yaptırmak üzere Sakarya Büyükşehir belediyesi hayvan barınağına teslim ediyorlar.

Akyazı Belediyesi Sağlık işleri Müdürlüğü ekipleri her kar yağışı sonrasında yaptığı sağ duyu çağrısını yineleyerek sokak hayvanlarına karşı herkesin duyarlı olması konusunda çağrıda bulundu.

Akyazı Belediyesi Sağlık işleri müdürlüğü yaptığı açıklamasında “Akyazı Belediyesi olarak Sokak hayvanları için ilçede hemen her yere yiyecek bırakmaya çalışıyoruz. Eğer bizim atladığımız ya da ulaşamadığımız yerler varsa vatandaşlarımızda hiç olmazsa bu karda kışta kapılarının önlerine yiyecek birkaç parça şeyler ve su bırakarak sokak hayvanlarını beslesinler” dediler

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç