19 Nisan 2024|Cuma,01:07:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5565 0,25
EURO
34,7532 0,06
ALTIN
2.491,39 0,28
BİTCOİN
$63.543 3,72
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
02 Şubat 2016 - 14:29
02 Şubat 2016 - 14:293 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Aziz Yıldırım’ın havuz açıklamasına cevap verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ali Dürüst, Aziz Yıldırım’ın havuz açıklaması ile ilgili, “Bugün için böyle bir spekülasyon yapmak yanlıştır. Mühim olan o havuzun değerini yükseltmektir. El birliği ile onun değerini yükselteceğiz” dedi.

Aziz Yıldırım’ın havuz açıklamasına cevap verdi
Yön Bul Akademi


TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ve yarı final eşleşmelerinin belli olmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası’nın Türkiye’yi kucakladığını belirten Dürüst, “150’den fazla takım yarıştı ve şu anda sonuna geldik. Sürprizlere de açık, bunu cazip kılıyor onun için. İyi bir eşleşme oldu, artık bekleyeceğiz. Bizim için mühim olan Ziraat Türkiye Kupası’nın değerini yükseltmek. Hep beraber bunun değerini yükseltip, kulüplerin buradan daha fazla imkan kazanmasını sağlayacağız. Onun için de bu rekabeti sıcak tutmamız lazım. Kura hayırlı olsun” diye konuştu.

“ESAS OLAN BU KUPAYI DEĞERLİ KILMAK”

Federasyon olarak kupayı daha değerli kılmaları gerektiğini vurgulayan Dürüst, “Bunun için bütün kulüplerden gelen önerilere açığız. Ne kadar kulüpler bu işin içinde olursa o kadar daha doğru karar veririz. Onun için gelen bütün teklifleri hep beraber değerlendiririz. Esas olan bu kupayı değerli kılıp, kulüpler de bu maçlardan sonra hem şampiyonluklara ulaşsınlar hem de oynarken de kazansınlar" açıklamasını yaptı.

Önümüzdeki sezonlarda kupada bir statü değişikliği olup olmayacağı ile ilgili bir soruya ise Dürüst, “Şu an bunun için erken. Zamanımız var. Daha iyiye götürmek için bütün tedbirleri alacağız” cevabını verdi.

“BİR ŞEY DEĞİŞECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM”

Amed Sportif - Fenerbahçe maçına sarı-lacivertli taraftarların gidip gitmeyeceği ile ilgili soruya ise Ali Dürüst, “Özel bir durum olacağını zannetmiyorum. Geçen sene de Galatasaray eşleşmişti yanlış hatırlamıyorsam. Güzel bir maç olmuştu. Yine aynı şekilde oynanacak. Bir şey değişeceğini ben tahmin etmiyorum. İnşallah çok güzel maçlar oynanıp finale gideceğiz” şeklinde yanıt verdi.

“MÜHİM OLAN O HAVUZUN DEĞERİNİ YÜKSELTMEK”

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın havuz açıklaması ile ilgili ise Dürüst, “Havuzda olmanın bir takım vecibeleri vardır. Kulüpler de buna taahhütte bulunmuşlardır daha önce. Büyük bir aileyiz biz. Bütün kulüplerin çıkarına olan tedbirler alınacaktır. Dolayısıyla bugün için böyle bir spekülasyon yapmak yanlıştır. Mühim olan o havuzun değerini yükseltmek, el birliği ile onun değerini yükselteceğiz” şeklinde konuştu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç