17 Nisan 2024|Çarşamba,00:31:15
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 17.04.2024
DOLAR
32,5292 0,24
EURO
34,5809 0,10
ALTIN
2.492,54 0,25
BİTCOİN
$63.654 1,26
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
20 Şubat 2016 - 14:58
20 Şubat 2016 - 14:583 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Bakan Ramazanoğlu: 'Terörden medet umanlar hüsrana uğrayacaklardır'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Erzurum ziyaretleri kapsamında öğle yemeğinde Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi. Terörle ilgili konuşan Bakan Ramazanoğlu, “Bu coğrafyada terörden medet umanlar devletimizin kararlı duruşu karşısında hüsrana uğrayacaklardır” dedi.

Bakan Ramazanoğlu: 'Terörden medet umanlar hüsrana uğrayacaklardır'
Yön Bul Akademi


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Erzurum’daki ziyaretleri kapsamında öğle yemeğinde Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi.

“TERÖRDEN MEDET UMANLAR HÜSRANA UĞRAYACAKLARDIR”

Burada konuşan Bakan Sema Ramazanoğlu terör konusuna değinerek, “Bu topraklarda sevgi ve merhameti birlikte inşa ettik. Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu coğrafyada terörden medet umanlar devletimizin kararlı duruşu karşısında hüsrana uğrayacaklardır. Umudu, kardeşliği bu topraklarda birlikte daha güçlü hale getireceğiz” dedi.

“ŞEFFAF YÖNETİM ANLAYIŞIYLA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Şeffaf yönetim anlayışıyla çözümler üreteceklerini belirten Bakan Ramazanoğlu, “Bölen değil birleştiren, öldüren değil yaşatan, yıkan değil inşa eden olmaya devam edeceğiz. Terör, göç, yoksulluk gibi sorunlar karşısında milletimizin huzuru, refahı için birlikte çözümler üretmeye devam edeceğiz. Bunu da şeffaf, hesap verebilir yönetim anlayışıyla gerçekleştireceğiz. Çünkü demokrasi sorun çözme sanatıdır. Demokrasinin tüm kurumlarıyla işlediği toplumlarda insanlar düşüncelerini özgürce ifade edebilirler” diye konuştu.

“STK’LAR ETKİN ROL OYNUYOR”

Sivil toplum kuruluşlarının toplumun sesi olduğunu vurgulayan Ramazanoğlu, “Yine sivil toplum kuruluşları özgür ve demokratik ortamlarda kendilerini ifade edebilir, toplumun sesi olur. Demokratik toplumlarda dernekler, vakıflar, sendikalar gibi gönüllülük esasına dayalı sivil toplum kuruluşları çok önemli bir yere sahiptir. Sivil toplum kuruluşları, kamuoyu oluşturmak suretiyle, bireylerin taleplerini dile getirmesine yardımcı olur. Bu yüzden çoğulcu bir toplum yapısının sağlanmasındaki rolleri büyüktür. Burada sivil toplum kuruluşlarımızın güçlü bir şekilde varlıklarını sürdürmesi, toplum sorunlarını çözmeye yönelik irade ortaya koymaları önemlidir. Yürütülen çalışmalarda STK’lar etkin rol oynamakta, ekonomik, sosyal ve kültürel sorunların giderilmesi için çaba sarf etmektedirler. Bakanlık olarak tüm birimlerimizle hizmet kalitesini artırmak, hizmeti toplumun tüm kesimlerine yaymak amacıyla ortak projeler hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

“ASDEP İLE İŞBİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRECEĞİZ”

ASDEP projesiyle bir çok alanda işbirliği yapılacağını sözlerine ekleyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, “Toplumsal barışın sağlanması, yoksullukla mücadele, sosyal yardımlaşma, ASDEP projesinin hayata geçirilmesi gibi birçok konuda işbirliğini güçlendireceğiz. Türkiye; ekonomisi, kültürü, sivil toplum kuruluşlarıyla bölgesinde güven ve istikrarın tek adresi haline gelmiştir. Geçen on yıllık süreçte, yılda ortalama yüzde 5 büyüme hızı ve güçlü ekonomisiyle büyük başarılara imza atmıştır. Bölgemizdeki savaşlara, terör olaylarına rağmen şefkat ve merhametle 2,5 milyonu aşkın Suriyeli misafirimizi ülkemizde ağırlamaya devam ediyoruz. Bunun dışında inanç ve milliyet ayrımı gözetmeksizin dünyanın dört bir yanında STK’larımızla insani faaliyetler yürütüyoruz” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç