24 Nisan 2024|Çarşamba,17:10:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5245 0,07
EURO
34,8346 0,09
ALTIN
2.426,67 0,14
BİTCOİN
$66.122 0,61
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
04 Mart 2016 - 16:23
04 Mart 2016 - 16:233 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Beşiktaş için kritik 4 hafta

Beşiktaş, bu hafta oynayacağı Eskişehirspor maçı ile birlikte 12 gün boyunca kritik 4 maça çıkacak. Siyah-beyazlılar eğer bu karşılaşmalardan galip ayrılırsa, şampiyonluk yolunda büyük bir avantajın sahibi olacak.

Beşiktaş için kritik 4 hafta
MARMARA GÖZ


Ligde geçen hafta Fenerbahçe'ye mağlup olarak zirveyi kaptıran siyah-beyazlıları önümüzdeki haftalarda zorlu bir fikstür bekliyor. Ligde son 12 maçın 5'ini evinde oynayacak olan Kara Kartal, bu dezavantaja rağmen Eskişehirspor maçı ile birlikte oynayacağı 12 günde 4 maçlık periyodu kayıpsız atlatırsa şampiyonluk adına önemli bir avantaj yakalayacak.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe'ye mağlup olarak zirveyi ezeli rakibine kaptıran Şenol Güneş'in öğrencileri, dün de kupa çeyrek finalinde Torku Konyaspor'a elenerek beklentileri karşılayamadı. Ligde bir maç eksiğine rağmen önünde önemli maçlar bulunan siyah-beyazlıları şampiyonluk yolunda da zor bir fikstür bekliyor.

ESKİŞEHİRSPOR ZORLAYACAK

Pazartesi günü ligin 24. haftasında Eskişehirspor'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta ilk plan bu maçı kayıpsız atlatmak. Ligin son sırasında bulunan Anadolu ekibinin ise siyah-beyazlı takım karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkması bekleniyor. Beşiktaş - Eskişehirspor maçının genel olarak zor geçeceği yorumlanırken, Samet Aybaba'nın öğrencileri eğer Beşiktaş karşısında mağlup olursa ligin dibine demir atacak ve düşme potasından kurtulma çabaları bir hafta daha ertelenerek kritik virajda kalınacak.

BEŞİKTAŞ'TA KRİTİK 12 GÜN

Beşiktaş ise ligde 12 gün içerisinde kritik 4 müsabaka oynayacak. Bu hafta Eskişehirspor'u konuk edecek olan siyah-beyazlı takım ardından 25. haftada Çaykur Rizespor deplasmanına oradan da erteleme maçı olan Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Bu 3 müsabakadan kayıpsız çıktığı takdirde ligde de zirveye yerleşecek olan Kara Kartal, bu periyotta işler yolunda giderse 26. haftada ise Antalyaspor ile önemli bir müsabakaya çıkacak. Beşiktaş'ın Antalyaspor'u konuk edeceği maçtan bir gün sonra ise ligde Galatasaray - Fenerbahçe derbisi oynanacak. Teknik Direktör Şenol Güneş'in rakipleri arasında oynanacak derbi maça kadar oyuncularından 4 maçı kazanmaları gerektiğini özellikle dile getirdiği ifade edilirken, bu hedeflenen rotada kayıpları olmadığı takdirde şampiyonluk yolunda siyah-beyazlı takımın büyük bir adım atacağını da futbolcularına ilettiği bildirildi. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç