25 Nisan 2024|Perşembe,19:46:44
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5000 0,12
EURO
34,9573 0,37
ALTIN
2.433,14 0,41
BİTCOİN
$64.127 0,95
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
07 Mart 2016 - 09:33
07 Mart 2016 - 09:332 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Yılmaz: 'Bahçeli, AK Partili gibi çalışmaktan vazgeçsin'

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Devlet Bahçeli Anayasa yapılması konusunda AK Parti milletvekili gibi çalışmaktan ve davranmaktan vazgeçmelidir. Bahçeli, MHP başına geçmiş AK Parti milletvekili maşallah” dedi.

Yılmaz: 'Bahçeli, AK Partili gibi çalışmaktan vazgeçsin'
MARMARA GÖZ


Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaparak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. Yılmaz yaptığı açıklamada, “Devlet Bahçeli Anayasa yapılması konusunda AK Parti milletvekili gibi çalışmaktan ve davranmaktan vazgeçmelidir. Anayasa yapılması için masaya oturan AK Parti ve HDP ile beraber çalışan Bahçeli, buradan bir sonuç çıkmazsa AK Parti'ye referandum yolunu göstermek sureti ile muhakkak suretle başkanlığın yolunu açacak bir anayasa yapılması için adeta seferber olmuş durumdadır” dedi.

“Başkalarına AK Parti ajanı diyen Bahçeli'nin kendisinin AK Parti vekili olduğu görülmüştür” diyen Yılmaz, “Bahçeli Haziran seçimlerinde koalisyon kurmayı reddederken Anayasa değişikliğine ve Başkanlık gelmesine karşı olduğunu gerekçe yapmadı mı? Bu Bahçeli o Bahçeli değil mi? Ne oldu da koalisyonu reddederken ortaya sürdüğü gerekçeler karşısında şimdi keskin ve kavisli bir U dönüşü yapmaktadır? Bu manevranın sebebi nedir? Acaba 1 Kasım öncesi ile sonrası arasında birbirine zıt iki Bahçeli modelinin ortaya çıkma gerekçesi nedir?” ifadesini kullandı.

“MERAL AKŞENER DE YENİ BİR PROJEDİR”

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bahçeli Politikaları izlendiğinde belli ki vakti ile Doğru Yol Partisi milletvekili sonra da AK Parti kurucusu olan bu kuruluş esnasında boy boy resim veren Meral Akşener aynı görevi devam ettirmek için MHP eli ile milliyetçilere kurulan yeni bir tuzak olarak ileri sürülmektedir.”

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç