26 Nisan 2024|Cuma,18:11:28
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4663 0,06
EURO
34,7182 0,73
ALTIN
2.433,31 0,12
BİTCOİN
$63.908 0,74
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
11 Mart 2016 - 13:52
11 Mart 2016 - 13:524 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Mutlu Makarna Japon Gıda Fuarı Foodex'te

Mutlu Makarna, Japonya’nın başkenti Tokyo’da 8-11 Mart tarihleri arasında bu yıl 41.'si düzenlenen Uluslararası Foodex Gıda ve İçecek Fuarı’na katıldı.

Mutlu Makarna Japon Gıda Fuarı Foodex'te
Yön Bul Akademi


Uzakdoğu Gıda Sektörünün uluslararası buluşma noktası durumunda olan Foodex, 08-11 Mart 2016 tarihleri arasında Japonya'nın Tokyo şehrinde düzenlendi. 78 ülkeden 2 bin 808 firmanın ürünlerini sergilediği etkinliğe, özellikle Uzakdoğu ve Asya pazarlarında yer almak isteyen ve aralarında Mutlu Makarnanın da yer aldığı gıda üreticileri yoğun ilgi gösterdi.

Gıda ithalatında kaliteden ödün vermeyen Japonya ile satış hacmini her gecen gün büyüten Mutlu Makarna'nın 2016'da hedef pazarı Uzakdoğu olacak. İthalatta kaliteye öncülük veren Japonya ile Mutlu Makarna uzun yıllardır ticaret yapıyor. Foodex 2016, gıda sektörünün lokomotif kuruluşlarıyla sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. Fuara katılanları, sektördeki son gelişmeleri, yeni ürünleri yakından takip edebilecekleri ve yeni iş bağlantıları kurabilecekleri bir platform karşılıyor. Makarna ve irmik ürünleri pazarında Türkiye’nin en önemli ve lider markalarının başında gelen Mutlu Makarna yerel markaları olan Mutlu ve Bahar dışında diğer 4 markasıyla da fuarda yerini aldı.

MUTLU, ÜRÜNLERİNİ UZAKDOĞU’YA İHRAÇ EDİYOR

Yenilikçi ve öncü ürünleriyle Mutlu Makarna, Uzak Doğu ülkeleriyle var olan ticaretini her gecen gün güçlendirerek pazarda büyümeyi hedefliyor. Yıllık 60 milyar dolar gıda ithalatı yapan Japonya'ya yıllardır ihracat yapan Mutlu Makarna, Japon piyasasında yeni ürünleri ile dikkatleri üzerine topladı ve büyük beğeni kazandı. İhracatını 105 ülkeye gerçekleştiren ve "kalitesiyle büyüyen marka” imajıyla her geçen gün gücüne güç katan Mutlu Makarna, 2016 yılının en büyük ve en önemli uluslararası gıda fuarları organizasyonlarından birisi olarak ön plana çıkan Foodex Gıda ve İçecek fuarının yıldızı olurken, ziyaretçilerden de yoğun ilgi gördü. Yapmış olduğu yeni yatırımlarla Orta Doğu, Uzakdoğu, Avrupa ve Afrika ülkelerinde bulunan alıcıların mercek altına aldığı marka olan Mutlu Makarna hem yurt içi hem de yurt dışı fuarlarında hedefleri ve vizyonları doğrultusunda yüzünü göstermeye devam ediyor. Katılımcı sayısı her geçen yıl artış gösteren fuara bu yıl yoğun bir katılım gerçekleşirken, Mutlu Makarna, standında Uzakdoğu'dan ziyaretçilerini ağırladı.

Japonya’nın tarım ve gıda ürünleri ihtiyacının önemli bölümünü ithalat yoluyla karşıladığını, gıda ihtiyacının sadece yüzde 40’ını kendisi karşılayabilen ve yaklaşık 130 milyon nüfuslu bir ülke olduğunu ifade eden Mutlu Makarna Yönetim Kurulu Üyesi Ali Göymen, Japonya ve Uzakdoğu pazarında konumlarını güçlendireceklerini belirtti. Göymen, "Tarım ve gıda ürün ihtiyaçlarının büyük bir kısmını ithalatla karşılayan Japonya da markalarımızı büyüteceğiz’’ dedi.

Göymen, her geçen gün daha fazla globalleşen Dünya ‘da Türkiye ve yurt dışında önemli ve üst düzey fuarlara katılımın, markalaşma ve tanıtım çalışmalarının önemli bir bölümünü oluşturduğunu söyledi.

Fuara katılarak ürünlerini, yabancı katılımcılara ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulduklarını, Mutlu Makarna'nın yeni yüzünü ve yeni ürünlerini hem yerel hem de yabancı ziyaretçilere sergilemekten çok 'mutlu' olduğunu ifade eden Göymen, ‘’kalitesiyle büyüyen markayız. Bu imajımız ile dünya pazarında liderliğe emin adımlarla gitmeyi hedefliyoruz. İkinci Organize de bulunan modern üretim tesislerinde, hijyenik ortamda üretim yapmakta olan Mutlu Makarna Türkiye genelinde 68 bayisi ile ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor" diye konuştu.

Göymen, Mutlu Makarna'nın misyonunun üretimden satışa, satıştan tüketici memnuniyetine kadar her aşamada yüksek kaliteyi sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç