26 Nisan 2024|Cuma,02:59:56
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5315 0,14
EURO
34,9414 0,09
ALTIN
2.436,93 0,03
BİTCOİN
$64.492 0,31
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
24 Mart 2016 - 15:57
24 Mart 2016 - 15:573 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

ÜCRETSİZ GRAFİKLERLİK KURSUNA KAYIT İÇİN SON FIRSAT

Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğünde çağın en çok tercih edilen kazancı ve geliri yüksek Grafikerlik mesleğinin olmazsa olmaz programı Corel Draw X5 eğitim kursu geçtiğimiz hafta başladı sınırlı sayıda kalan kurs kontenjanı için son kayıt bu hafta bitiyor.

ÜCRETSİZ GRAFİKLERLİK KURSUNA KAYIT İÇİN SON FIRSAT
MARMARA GÖZ


Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğünde geçtiğimiz hafta başlayan ve sınırlı sayıda kalan kurs kontenjanı için başvurular bu hafta sona eriyor. Grafiklerlik dalında kendinizi 3 ay gibi kısa bir sürede eğitmek ve gelişen teknolojiye ayak uydurmak, çağımızın en önemli iş sektörlerinden olan Grafikerlik sektörüne adım atmak, iyi bir maaş ve geleceğe sahip olmak istiyorsanız Ücretsiz olarak verilen Corel Draw X5 kursu tam size göre..

Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğü Bilgisayar laboratuarında Cumartesi ve Pazar günleri saat 11.00 ile 15.30 arası verilen Corel Draw X5 kursu için başvurular bu hafta bitiyor. 28 Mayısa kadar sürecek olan Corel Draw X5 kursu Grafikerlik mesleğine iyi bir başlangıç yaparak kendini geliştirmek isteyenler için önemli bir fırsatı olacak. Kurs sonunda yapılacak sınavlarda başarılı olan kursiyerler Milli Eğitim onaylı sertifikalı alacaklar.

Corel Draw Kurslarını bitirenler ne gibi imkanlara sahip olurlar ?

Corel Draw Grafikerlik kursu mezunları kursiyerleri çağın en çok tutulan mesleklerinden birini öğrenmiş ve önemli bir mesleğin altın bileziğini koluna takmış olurlar. Bu meslek dalının en önemli programlarından biri olan Corel Draw X5 eğitimini tamamlayanlar başlangıç aşamalarında asgari ücretinde üzerinde bir maaş ile başlayıp her yıl iyi derecede artan maaş imkanları ile hemen iş bulabilirler. Meslekte kendini geliştirmeye devam ederlerse kısa süre içerisinde maaşları beklentilerinin de üzerinde artış gösterebilir.

Corel Draw Programı Eğitimi (Grafikerlerik) Kurs Bilgileri

Corel Draw Programı eğitim kursu dersleri Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğü Bilgisayar laboratuarında Cumartesi ve Pazar günleri saat 11.00 ile 15.30 arası işlenecek. Kurs yaklaşık 3 ay sürecek olup 28 Mayıs’ta sona erecek. Kurs sonunda yapılan sertifika sınavında başarı gösteren kursiyerler Milli eğitim onaylı sertifika alma hakkı kazanacaklar. Programın eğitimini tamamlayan kursiyerler Her çeşit Dergi Tasarımı, Afiş , Broşür, El İlanı tasarımı, Kartvizit, Logo tasarımı, Reklam Panosu ve Afişi tasarımı, Model tasarımları gibi bir çok tasarımı başarı ile yapabilecek kabiliyette olacaklar.

Kurslar Ücretlimi ?, Kurslara Kimler Katılabilir?, Mezuniyet şartı var mıdır ?

Kurslarımız için kayıtlar ücretsizdir. İsteyen herkes katılabilir, Kurslara katılım için herhangi bir mezuniyet şartı aranmamaktadır.

Kurslara Nasıl Başvurabilirim ?

Kurs Müraacatı için Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğüne giderek şahsen yada isterlerse en geç 26 Mart Cumartesi günü Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğünde yapılacak kursta direk kurs öğretmenine müracaat ederek başvurmaları gerekmektedir. Sonraki haftalarda gelen başvurular kabul edilmeyecektir.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç