24 Nisan 2024|Çarşamba,13:19:35
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5181 0,09
EURO
34,7942 0,21
ALTIN
2.421,11 0,37
BİTCOİN
$66.320 0,30
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
04 Nisan 2016 - 10:52
04 Nisan 2016 - 10:523 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Sorunlu ayak bileklerine son

Estetik Cerrahi Uzmanı Prof.Dr.Ahmet Karacalar, kusursuz ayak bilekleri ile zarif bir görünüm elde etmek artık mümkün olduğunu söyledi.

Sorunlu ayak bileklerine son
Yön Bul Akademi


Estetik Cerrahi Uzmanı Prof.Dr.Ahmet Karacalar, Bootie botlar gibi ayak bileği vurgulayan kısa botlar ve ayakkabıların ayak bileği estetik kusuru olanlar için kabus yaşattığını belirterek, “Yanlış seçim doğrudan dikkati bu bölgeye yönlendirebiliyor ya da çevre ölçüm sorunu varsa bot ya da ayakkabı seçiminde sorun yaşanıyor” dedi.

ZARİF GİYİNMEK AYAKTAN BAŞLAR…

Zarif giyinmenin ayaktan başladığını söyleyen Estetik Cerrahi Uzmanı Prof.Dr.Ahmet Karacalar, “Bu sorun ayak bileği kalınlığı olabildiği gibi, inceliği de olabiliyor. Ayakbileği kalınlığı genellikle yağ fazlalığına bağlı oluyor. Kalınlığa neden olan dokunun yağ olup olmadığı muayenede belirleniyor. Şüpheli durumlarda MR ya da ultrason yapılabiliyor. Özellikle 22-23 cm yi geçen ayak bilekleri önemli estetik sorun. Kalınlık çok daha fazla olduğunda ayak bileği üzerinde yığılma ve fonksiyon bozukluğu da olabiliyor. Ayak bileği çok ince yapısı nedeniyle özenli ve hassas bir yaklaşım gerektiriyor” diye konuştu.

Superdry Liposuction’un kansız ve dikişsiz bir şekilde çok ince kanüllerle kalıcı incelme sağladığını anlatan Estetik Cerrahi Uzmanı Prof.Dr.Ahmet Karacalar, “Bu teknikle sadece incelme değil, ayak bileğine üç boyutlu derinlik veren hatlar da ortaya çıkarılabilir. Üstelik bu teknikle alınan yağlar saf olduğu için başka amaçla kullanım şansı da yüksektir.İşlem sonrası yüksek basınçlı çorap giyilir. Ayağa kalkma ve yürüme hemen gerçekleşir. Ancak özellikle ilk hafta hareketler yavaştır.

Ayak bileği inceliği ve aşırı kemikli yapı da estetik sorun oluşturur. Özellikle 19 -20 cm’ in altı müdahale gerektirir. Ayakbilekleri için kişinin kendi yağı en iyi seçimdir. Ancak bu bölgede yağ, MİKROFAT tekniği ile verilmelidir. Derinin inceliği hassas bir yaklaşım gerektirir. Kalınlaştırma işleminde üç gün istirahat gerekir. Bu işlem de dikişsiz ve izsiz bir işlemdir. Bu bölge için sentetik dolgudan uzak durulmalıdır.” şeklinde konuştu. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç