25 Nisan 2024|Perşembe,22:51:03
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,4858 0,17
EURO
34,9577 0,37
ALTIN
2.439,03 0,65
BİTCOİN
$64.625 0,45
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
05 Nisan 2016 - 08:37
05 Nisan 2016 - 08:372 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sakarya Emniyet Müdürlüğünden Sofuoğlu'na Çiçekli Karşılama

Dünya Supersport Şampiyonası'nda mücadele eden milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, memleketi Sakarya'da emniyet yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılanarak Akyazı ilçesindeki pistine kadar eskort eşliğinde götürüldü.

Sakarya Emniyet Müdürlüğünden Sofuoğlu'na Çiçekli Karşılama
Toprak Turizm


Şampiyonanın 3. ayağında dün İspanya'da sezonun ilk galibiyetini elde eden Kenan Sofuoğlu, akşam saatlerinde memleketi Sakarya'ya döndü. Sofuoğlu'nu emniyet personeliyle TEM Otoyolu'nun Adapazarı gişeleri mevkiinde karşılayan Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı, tebrik ettiği milli motosikletçiye Türk Polis Teşkilatının 171'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Türk bayrağı ve çiçek verdi.

Sofuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, memleketinden böyle destek görmenin kendisini gururlandırdığını söyledi.

Daha sakin şekilde gelmeyi tercih ettiğini ama İl Emniyet Müdürü Babadağı'nın kendisini karşılayarak onurlandırdığını dile getiren Sofuoğlu, "Çok teşekkür ederim. Böyle bir desteği gördükten sonra, sonraki yarışlardan da başarıyla gelmemiz gerekiyor. Rabbim güç verdiği sürece, biz de en iyi şekilde ülkemizi temsil etmeye, mücadelemizi vermeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Dünya Supersport Şampiyonası'nda önlerinde 10 yarış daha bulunduğunu aktaran milli motosikletçi, yarış aralarında Sakarya'ya gelmelerindeki en büyük sebebin moral ve motivasyon bulmak olduğunu kaydetti.

Kenan Sofuoğlu, özellikle böyle karşılandıkları zaman çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Sakarya'nın arkamda durduğunu görmek ve tabii ki Türkiye'den gelen destekler, bana büyük moral ve motivasyon veriyor." dedi.

Daha önceki yıllarda yarışları kazandıkları zaman çok duyulmadığına işaret eden milli motosikletçi, "Özellikle son yarışı kazandıktan sonra birçok yerde ses getirmeye başladı. Bu da beni çok mutlu ediyor çünkü amacımız, motor sporlarının bir yerlere geldiğini göstermek. Bu yolda da güzel şekilde yürüyoruz." şeklinde konuştu.

İl Emniyet Müdürü Babadağı da Sofuoğlu'na başarılar diledi.

Daha sonra Akyazı ilçesine hareket eden Sofuoğlu'na yunus ekipleri de eşlik etti.

AA

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç