Marmara Göz
16 Mayıs 2024|Perşembe,22:11:07
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 16.05.2024
DOLAR
32,2226 0,18
EURO
35,1379 0,13
ALTIN
2.464,87 0,12
BİTCOİN
$65.150 0,59
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
05 Ekim 2023 - 13:27
05 Ekim 2023 - 13:272 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sakaryalı 3 oda başkanından Ankara çıkarması

Sakaryalı 3 oda başkanı Ankara'da milletvekillerini ziyaret ederek esnafın talepleri ve sorunlarını ilettiler.

Sakaryalı 3 oda başkanından Ankara çıkarması
Yön Bul Akademi


Yasama dönemi

Karasu esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, sakarya Fotoğrafçılar, Ressam ve Tabelacılar Odası Başkanı Cevat Davulcu, sakarya Kantinciler ve Büfeciler esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Koç, Ankara'da bazı temaslarda bulundular. sakarya Milletvekillerini TBMM'de ziyaret eden oda başkanları, yeni yasama döneminin hayırlı olması temennisinde bulundular.


esnafın sorunları

sakaryalı oda başkanları ak parti sakarya Milletvekilleri Lütfü Bayraktar, Çiğdem Erdoğan Atabek, Ali İnci, Murat Kaya, CHP sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, ak parti Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve İYİ Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selçuk Kılıçaslan'ı ziyaret ederek, esnaf ve sanatkarların sorunlarını ilettiler.

Çözüm için

Temsil ettikleri sakarya esnafı adına milletvekillerine ve partilerin genel başkan yardımcılarına ilgi ve yakınlıkları nedeniyle teşekkür eden sakarya Fotoğrafçılar, Ressam ve Tabelacılar Odası Başkanı Cevat Davulcu, "TBMM'de milletvekillerimize ve sakaryalı genel başkan yardımcılarına yaptığımız ziyaretimiz esnasında esnaflarımızın sorunlarını dile getirme imkanı bulduk. İlimiz ve ilçelerdeki esnaflarımızın sorunlarına içtenlikle ilgi gösteren ve çözümleri için takipçisi olacaklarının sözünü veren değerli milletvekillerimize, kıymetli yöneticilerimiz Ali İhsan Yavuz ve Selçuk Kılıçaslan'a temsil ettiğimiz esnaflarımız adına tekrar teşekkür ediyoruz. esnaflarımızın sorunlarının çözümü için birliktelikle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


Kahraman'dan selam

Oda Başkanları, mecliste karşılaştıkları İstanbul Milletvekili ve TBMM eski Başkanı İsmail Kahraman ile sohbet ederek, sakaryaesnaflarının durumu ve beklentileriyle ilgili bilgi verdiler. Kahraman, oda başkanlarını ağırlayarak sakarya esnafına selamlarını iletti. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç