20 Nisan 2024|Cumartesi,13:23:14
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.489 2,01
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
11 Nisan 2016 - 07:55
11 Nisan 2016 - 07:552 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Kıvanç Tatlıtuğ ve Gökhan Özoğuz abi kardeş olacak

Gani Müjde yeni filmi “Barbaros Malta Şahini” için Kıvanç Tatlıtuğ ve Gökhan Özoğuz’a teklif götürdüğünü açıkladı. İki ünlü isim teklifi kabul ederse, filmde abi-kardeşi canlandıracak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Gökhan Özoğuz abi kardeş olacak
Yön Bul Akademi


GANİ Müjde, Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatını konu alacak yeni filmi için kolları sıvadı. Ünlü yönetmen, “Barbaros Malta Şahini” adlı filminde rol alması için hem Kıvanç Tatlıtuğ hem de Gökhan Özoğuz’a teklif götürdü.

BARBAROS’A ÇOK BENZİYOR 

Filmin ön hazırlıklarını yaparken verdiği bir röportajda Barbaros Hayreddin Paşa’ya benzerliği nedeniyle Gökhan Özoğuz’la çalışmak isteğini dile getiren yönetmen, şarkıcının partneri olarak Kıvanç Tatlıtuğ’u istiyor. Müjde, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Barbaros Paşa, her kuşatmaya abisi Oruç Reis ile birlikte gitmiş. Filmde Kıvanç ve Gökhan’ı abi-kardeş yapacağım. Hangi yönetmen bu iki isimle çalışmak istemez ki? İkisini de tanıyorum, haberdarlar durumdan az çok. Teklifimi kabul ederlerse abi-kardeş olacaklar.” 

DEVAM FİLMİ DE ÇEKİLECEK

Barbaros rolü için Gökhan Özoğuz’dan başkası düşünmediğini de dile getiren ünlü yönetmen, “O Şimdi Asker filminden beri Gökhan’ın peşindeyim. Kaç yıl geçmiş, hâlâ bir film çekemedim. Bu filmle yılların acısını çıkartacağım. Çünkü Barbaros 2 de olacak. Seriye döndüreceğim bu filmi, ikinciyi de çekeceğim. Türklerin Karayip Korsanları gibi bir film olacak. Senaryo yakında tamamlanacak, hâlâ bitmedi” diye konuştu.

ORUÇ REİS: Kıvanç Tatlıtuğ

BARBAROS: Gökhan Özoğuz

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç