24 Nisan 2024|Çarşamba,22:41:24
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5509 0,01
EURO
34,8832 0,05
ALTIN
2.430,49 0,02
BİTCOİN
$64.378 3,27
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
11 Nisan 2016 - 09:54
11 Nisan 2016 - 09:542 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Vodafone Arena'ya olan hasret sona eriyor

Beşiktaş'ın Bugün Bursaspor ile oynayacağı maçla birlikte Vodafone Arena'ya olan hasret sona erecek. Siyah-beyazlı takım 3 yıllık çilenin ardından ligde Bugün evinde taraftarıyla buluşuyor.

Vodafone Arena'ya olan hasret sona eriyor
MARMARA GÖZ


Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Bursaspor Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek. İlklerin yaşanacağı Kara Kartal'ın yeni stadında düdük Barış Şimşek'te olacak, kritik karşılaşmada ilk golü atacak futbolcu ise tarihe geçecek.

HASRET SONA ERİYOR

2012-13 sezonunun 33. haftasındaki Gençlerbirliği maçıyla veda edilen ve yaklaşık 3 yıl yapımı süren Vodafone Arena yarın siyah-beyazlı taraftara kapısını açıyor. 3 yıldır Ankara'da, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda ve Konya Torku Arena'da takımını yalnız bırakmayan Beşiktaş taraftarı bu kez evine dönecek ve iç saha çileleri de sona erecek.

FIRSAT AYAĞINA GELDİ

Şampiyonluğun bu sezon en büyük adayı olan ve oynadığı futbolla taraftarlarında beğenisini kazanan Şenol Güneş ile öğrencileri, geçen hafta Kasımpaşa karşısında kaybettikleri 3 puanın acısını Bursaspor karşısında çıkarmayı hedefliyor.. Özellikle Fenerbahçe'nin dün Torku Konyaspor'a karşı puan kaybetmesinin ardından iyice hırslanan Kara Kartal, eğer Bugün Vodafone Arena'da Bursaspor'u mağlup ederse şampiyonluk şarkıları söylemeye de başlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımda sakatlıkların düzelmesinin ardından rahat bir nefes almıştı. Siyah-beyazlı takımın antrenmanlarında bekleneni veren ve cezası da biten Quaresma ise ilk 11'e dönecek. Kara Kartal'ın ve Bursaspor'un muhtemel 11'leri ise şöyle:

Beşiktaş: "Tolga, Beck, Marcelo, Necip, İsmail, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Olcay, Sosa, Gomez."

Bursaspor: "Harun, Hosogai, Şamil, Sivok, Behich, Traore, Faty, Dzsudzsak, Battala, Emre, Deniz."

Beşiktaş ile Bursaspor arasında Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşmada hakem Barış Şimşek düdük çalacak. Şimşek'in yardımcılıklarını ise Uygar Bebek ve Mehmet Metin yapacak. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç