26 Nisan 2024|Cuma,06:17:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5164 0,09
EURO
34,9004 0,20
ALTIN
2.440,99 0,20
BİTCOİN
$64.404 0,30
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
25 Mayıs 2016 - 15:39
25 Mayıs 2016 - 15:394 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Kuzuluk Tabiat ve Orman Park Muhteşem Törenle Açıldı

Akyazı Belediyesi Projeler kapsamında tamamlanan Kuzuluk Tabiat ve Orman Park düzenlenen törenle kurban ve dualarla açıldı

Kuzuluk Tabiat ve Orman Park Muhteşem Törenle Açıldı
MARMARA GÖZ


Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan Kuzuluk Tabiat ve  Orman Park törenle hizmete açıldı. Açılış merasiminde önce dua edildi ardından kurban kesilerek protokol üyeleri tarafından hizmete açıldı.

Açılış Törenine Sakarya Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli, Sakarya Ak Parti il Başkanı Fevzi Kılınç, Akyazı Kaymakamı M. Kamuran Ballı, ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, Orman ve Su İşleri 1. Bölge Müdürü Osman Demirel, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hekimoğlu, Akyazı Muhtarlar Odası Başkanı Bekir Durmuş, Akyazı Belediyesi Meclis Üyeleri, çok sayıda mahalle muhtarı, Oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Akyazı layık olduğu hizmetlere kavuşacağını vurgulayan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ Akyazılı vatandaşların yanı sıra, Türkiye’nin her bir tarafından Yılda ortalama 700 bin kişi Kuzuluk İhlas Kaplıca evlerini ziyaret ediyor. Bu insanların sosyal aktivitelere ihtiyaçları vardı. Kuzuluk günden güne erimeye başladı. Kuzuluk ve Akyazı’nın sahip olduğu güzellikler anlamında çalışmalara başladık. Bu Orman Park’da bu yüzden çok önemlidir. İnşallah hizmetlerimiz devam edecektir. Akyazı’nın layık olduğu hizmetlere kavuşacaktır.” Dedi.

Kadınlar’dan Bozuk yollara Tepki

Açılışa gelen Kuzuluklu bir grup kadın Belediye Başkanı Hasan Akçan’ın konuşması esnasında yolların bozuk olmasını şikayet ederek yolların onarılmasını istediler. Hasan Akcan sitemde bulunarak Alt Yapı bitmeden yollar asfaltlanamaz dedi. Akcan “ Şunu bilin gelişmiş şehirlerde alt yapı bitmeden üst yapı yapılmaz. Kuzuluğun kanalizasyonu , su şebekesi 30 milyon TL lik yatırımdır. Yağmur suyu alt yapısı yapılıyor bu çalışmalar bitmeden asfalt yapılmayacaktır. Biz geleceği düşünerek hizmet yapıyoruz devletin parasını harçur edemeyiz. Çok özür diliyorum bu tatlı günde biraz limon oldu ama olsun “ buda tuzu biberi diyerek teşekkür etti. 

Açılışta Ödül Töreni

Tabiatı Konu alan Resim yarışmasında ödül alan öğrencilerin ödüllerini Orman ve Su İşleri 1. Bölge Müdürü Osman Demirel, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılınç takdim etti.

Ankara Milli Parklar Müdürlüğüne bağlı Mor Çiçek Tiyatro grubu çocuklar için tiyatro gösterisi sergiledi. Tiyatro gösterisinin ardından Kuzuluk Orman ve Tabiat Parkına katılan vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.  

Açılışta vatandaşların piknik yapıyor olması gözlerden kaçmadı Orman park hafta içi dahil haftanın her günü özel güvenlik görevlileri ve içerisinde hizmet veren sosyal tesisleriyle vatandaşların hizmetinde.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç