Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
23 Nisan 2024|Salı,20:30:20
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 23.04.2024
DOLAR
32,5511 0,12
EURO
34,9030 0,69
ALTIN
2.437,98 0,21
BİTCOİN
$66.690 0,47
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
03 Haziran 2016 - 09:59
03 Haziran 2016 - 09:592 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir Cankurtaran Ekipleri Yaza Hazır

Büyükşehir cankurtaran ekiplerinin yaza hazır olduğunu açıklayan İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Orhan Arancı, “Geride bıraktığımız sezon cankurtaran faaliyetlerimiz Karadeniz Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından ödüllendirildi. Bu alanda en başarılı büyükşehir belediyesi seçildik. Bu yaz dönemine de hazırız. Sahil şeridinde 7 gün 24 saat hizmette olacağız” dedi.

Büyükşehir Cankurtaran Ekipleri Yaza Hazır
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı cankurtaran ekipleri yaz sezonu hazırlıklarını tamamladı. Ekipler bu sezon 46 cankurtaran, 26 gözetleme kulesi, 8 adet jet ski ve 1 adet Zodyak bot ile Kaynarca Karaboğaz, Karasu ve Kocaeli sahillerinde vatandaşların can güvenliğini sağlayacak. Hazırlıklarla ilgili açıklamalarda bulunan İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Orhan Arancı, cankurtaran ekiplerinin 2015 yılı faaliyetlerinden ötürü Karadeniz Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından en başarılı Büyükşehir Belediyesi olarak seçildiğini belirtti.

En Başarılı Büyükşehir
Bu yıl kuzey sahillerinde cankurtaran hizmeti verecek 46 personele İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda kurumsal imaj, vatandaşlarla iletişim ve takım çalışması konulu seminer de verildi. Seminer programında konuşan Ayhan Orhan Arancı, “2015 tatil sezonunu cankurtaran ekiplerimizin yoğun çalışmaları vesilesiyle büyük bir başarıyla geride bıraktık. Karadeniz Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından ekiplerimizin bu başarısı Karadeniz’de cankurtaran hizmetleri konusunda en başarılı Büyükşehir Belediyesi olarak ödüllendirildi. Büyükşehir Belediyesi olarak bu açıdan ekiplerimiz ile gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Mavi Bayrak Açısından Önemli
Arancı, “Bu yaz dönemine de hazırız. Sahil şeridinde 7 gün 24 saat hizmette olacağız. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı cankurtaran ekiplerinin insan hayatı için gösterdiği bu çabalar sahillerimizin mavi bayrak sahibi olmasında da önemli ölçüde etkili olacaktır. Siz cankurtaran personelimizden bu yıl da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarınızı sürdürmenizi bekliyoruz. İnanıyorum ki bu sezonu da gayretli çalışmalarınızla hiçbir vatandaşımız herhangi bir hayati problemle karşılaşmadan atlatacağız. Sizlere kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç