20 Nisan 2024|Cumartesi,02:50:30
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.940 0,82
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
10 Haziran 2016 - 16:55
10 Haziran 2016 - 16:554 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

ÇEVRE, KÜLTÜR, GENÇLİK, İZCİLİK SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN AKCAN’A PLAKET

Akyazı Çevre, Kültür, Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü Derneği Kulüp Onursal Başkanı Murat Özdemir ve beraberinde gelen bilek güreşi ekibi sporu ve sporcuyu her zaman destekleyen, kendi dernek faaliyetlerinde ve sportif faaliyetlerinde vermiş olduğu maddi, manevi destek ve katkılarından dolayı Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’a teşekkür etmek üzere makamında ziyaret ettiler.

ÇEVRE, KÜLTÜR, GENÇLİK, İZCİLİK SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN AKCAN’A PLAKET
Yön Bul Akademi


Antalya'da yapılan Türkiye Bilek güreşi şampiyonasına katılarak çeşitli başarılara imza atan ve Akyazı’nın göğsünü kabartan Akyazı Çevre, Kültür, Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü derneği bilek güreşi ekibinin Akyazılı Bilek güreşi sporcusu Özkan Aydoğdu,  Kulüp Onursal Başkanı Murat Özdemir ve diğer sporcular kendilerine bugüne kadar maddi ve manevi her türlü desteği vererek katkıyı sağlayan başkan Akcan’ı makamında ziyaret ederek ahde vefa gösterdiler.

 Antalya'da yapılan Türkiye Bilek güreşi şampiyonasında üçüncülük elde eden başarılı bilek güreşi sporcusu Özkan Aydoğdu Türkiye üçüncüsü olarak Romanya'da yapılan Avrupa bilek güreşi şampiyonasına da milli olarak katıldı. Milli sporcuyu tebrik eden Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan Akyazılı sporcuya “Seninle gurur duyuyoruz.” diyerek moral verdi.

 Ziyarette eğitimden spora bir çok dalda yürütülen faaliyetlerden bahsedildi. Akyazı Çevre, Kültür, Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü Derneği tarafından yapılan faaliyetlerle ilgili de başkan Akcan’a bilgiler veren Murat Özdemir Sakarya’da en geniş katılımlı sivil kültür yarışması olan Ufka Yolculuk kültür yarışmalarının dördüncüsü olan hadis yarışmasına Akyazı ölçeğinde organize ederek çeşitli  yaş  ve eğitim seviyelerinden 1129 kişinin katılımı ile gerçekleşen hadis yarışmasını da  başarı ile neticelenmesini sağladıklarını ifade etti. Ayrıca Sakarya merkezde bütün ilçe ve il protokolünün de katılımıyla muhteşem bir ödül töreni yapıldığına değinen Özdemir “ Yapmış olduğumuz tüm faaliyetlerimizde belediyemiz başta olmak üzere bizlere gibi bu tür sosyal faaliyetlerimize katkı veren kurum kuruluş ve kişilere teşekkür ziyaretinde bulunuyoruz. Bu amaçla bizlere en büyük desteği sağlayan moral veren azim veren değerli belediye başkanımıza da yanımızda bir plaket getirdik kendisine bu plaketi takdim etmek istiyoruz” dedi.

 Başkan Akcan’a plaket takdim eden Akyazı Çevre, Kültür, Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü Kulüp Onursal Başkanı Murat Özdemir “Spor sevdalısı ve sporcu dostu değerli belediye Başkanımız Sayın Hasan Akcan’a bundan önceki faaliyetlerimizde ve bundan sonra göstereceğimiz sportif faaliyetlere katkıları sebebiyle çok teşekkür ediyoruz. Amacımız halka hizmet gençlere katkı sağlama noktasında devlet kurumlarında yükünü hafifletecek faaliyetlerde bulunarak fayda üretmek ilçemizi hem ülkemizde hem de uluslar arası müsabakalarda en iyi temsil edecek sporcular yetiştirmektir. Bu amaç ve uğurda hiç durmadan ve yılmadan çalışıyor, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora sevk etmek ve sporu sevdirme gayretimizi hiç kaybetmiyoruz.”dedi

 Akyazı Çevre, Kültür, Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü Kulüp Onursal Başkanı Murat Özdemire teşekkür ederek plaketi alan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ Akyazı Belediyesi olarak gençlerimizin spor’a yönelmesi sporu sevmesi ve gönül vermesi adına elimizden ne geliyorsa her zaman destek olduk ve yine 365 gün 24 saat aynı desteğe varız. Başarılı bilek güreşi sporcusu evladımız Özkan Aydoğdu’yu yürekten tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.  ilçemiz ne Özkanlar ne Kenanlar daha bağrından çıkarmaya devam edecek yeter ki bizler gençlerimize sporu her zaman sevdirelim” dedi.

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç