Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,17:35:01
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3859 0,21
EURO
35,0569 0,02
ALTIN
2.326,36 0,26
BİTCOİN
$70.430 1,14
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
20 Temmuz 2016 - 12:16
20 Temmuz 2016 - 12:164 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

SAÜ’lü Hoca Darbenin Kara Kutusu Çıktı!

15 Temmuz darbe gecesi Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Yrd. Doç Adil Öksüz’ün darbenin yönetildiği Akıncılar Üssü’nde yakalanması soruşturmanın seyrini değiştirdi. Gülen’in mollalarından biri olan Adil Öksüz’ün yakalanması bütün operasyonun Gülen ve örgütü tarafından planlandığını ortaya koyuyor. Adil Öksüz hakkında yapılan araştırma ise terörist başı Fetullah Gülen’i işaret ediyor

SAÜ’lü Hoca Darbenin Kara Kutusu Çıktı!
Yön Bul Akademi


Gülen'in mollasının darbenin komuta merkezinde ne işi var? 

15 Temmuz gecesi Ankara Akıncılar Hava Üssü'nde ilginç bir olay yaşandı. Bir sivilin bulunmasının mümkün olmadığı komuta merkezinde Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Temel İslam Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz Fetullahçı teröristlerle birlikte gözaltına alındı. Kimsenin anlam veremediği bu gelişme kısa sürede aydınlandı. Adil Öksüz yıllardır Fetullah Gülen'in yanında bulunan ve en güvendiği isimlerden biriydi. "Darbenin bizimle alakası yok" yalanını yayan Fetullahçı Terör Örgütü medyası bu ilginç gelişmeyi bir türlü izah edemiyordu. Peki kimdi bu Adil Öksüz. Darbe gecesi Akıncılar Üssü'nde ne işi vardı?

Gülen ABD'ye kaçtıktan sonra Mustafa Özcan ile çalışıyor

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Ana Bilim Dalı İslami Bilimler Bölümü Öğretim Görevlisi olan Yrd. Doç Adil Öksüz, çalışma arkadaşlarına göre sessiz sakin bir isim. Gülen hareketi içinde olduğu bilindiği halde bu konular hakkında hiç konuşmuyor. Yıllarca Gülen'in yanında yer alıyor. Akyazı'da stratejik bir evlilik yaparak FETÖ içindeki gücünü pekiştiriyor. Bu dönemde Gülen örgütünün öğrenci faaliyetleri ile ilgileniyor. Gülen'in güvenini kazandıktan sonra askeri faaliyetlerle ilgilenmeye başlıyor. Gülen ABD'ye kaçtıktan sonra Türkiye İmamı Mustafa Özcan ile çalışmaya devam ediyor.

Toplantılar Dragos'taki "Akademi"de yapılıyor

Asker imamı Hamidullah Öztürk ve Türkiye imamı Mustafa Özcan ile birlikte Kartal Dragos'ta "Akademi" adı verilen bir çalışma merkezinde toplantılara katılıyor. Dragos'taki oluşumun deşifre olması üzerine bu toplantılar farklı merkezlerde yapılıyor. Gülen örgütünün askeri faaliyetlerle ilgili tüm emirleri Mustafa Özcan'dan alıyor. Asker imamı Hamidullah Öztürk'ün Brezilya'ya kaçmasının ardından hızla ilerleyerek Havacıların İmamı görevine getiriliyor.

Dikkat çekmemek için asker imamları ilahiyatçılardan seçiliyor

Havacılar içinde kendi ekibini kuruyor. Bu sivil ekipten şüphelenilmemesi için İlahiyatçılar ve Edebiyatçılar özellikle seçiliyor. Sadece Fetullahçı askerlerle değil, onlarla ilgilenen sivillere de imamlık yapıyor. Ordu içindeki Fetullahçı yapılanma hakkında önemli bilgilere sahip bir konuma geliyor.

Gülen yurtdışına kaçmasına izin vermedi

Onunla aynı pozisyonda olan imamların hepsi yurtdışına kaçmasına rağmen Fetullah Gülen onun kaçmasına izin vermiyor. Son koz olarak Türkiye'de darbe yapmayı planlayan Fetullah Gülen Adil Öksüz'e çok güveniyor. Darbe gecesi operasyonu evinde değil Akıncılar Üssü'nde yönetmeyi tercih ediyor. Çünkü her şey detaylarına kadar planlanıyor ve başarısız olacaklarını hiç tahmin etmiyor.

Katliam emri Gülen'in İmamı Adil Öksüz'den

Operasyondan önce 200 kişinin infaz emrini ya da fetvasını veren isim yine İlahiyatçı Adil Öksüz. Tabi Fetullahçı pilotlara "sivilleri bombalayabilirsiniz, Meclisi hava uçurabilirsiniz, Cumhurbaşkanı'nı öldürebilirsiniz hiçbir günahı yok" fetvasını veren de yine bu isim. Evinde yapılan aramada Fetullah Gülen'in kitapları bulunan Adil Öksüz şu anda sorguda. Sakarya Üniversitesi jet bir karar alarak Adil Öksüz'ün üniversitedeki görevine son verdi.

Darbenin tüm şifreleri Adil Öksüz'de

Fetullah Gülen her operasyonda olduğu gibi 15 Temmuz darbesinde de kendisinden bir iz bırakıyor. Bu iz Fetullah Gülen'in yıllardır dizinin dibinden ayrılmayan ve darbe sırasında Akıncılar Üssü'nde yakalanan Adil Öksüz. Bu isim çok iyi araştırılmalı. Bilgisayarları, mailleri, sosyal medya hesapları, silinmiş dosyaları didik didik aranmalı. 15 Temmuz'un tüm sırların Adil Öksüz'den çıkacak küçük detaylarda gizli

Kaynak: Sabah.com.tr  

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç