Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,17:47:02
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3865 0,21
EURO
35,0558 0,03
ALTIN
2.326,50 0,26
BİTCOİN
$70.358 1,11
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
28 Ekim 2016 - 13:13
28 Ekim 2016 - 13:133 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Aynı Camiye Aynı Hırsız Tekrar Dadandı

Akyazı Kuzuluk Mahallesi Fatih Camiine aynı hırsız tekrar dadandı, bu sefer eli boş döndü.

Aynı Camiye Aynı Hırsız Tekrar Dadandı
Toprak Turizm


Edinilen bilgilere göre Akyazı Kuzuluk mahallesi Fatih camine gelen hırsız sadaka kutusunun içini inceleyerek, para olmadığını fark edince caminin diğer bölümlerini gezdi. Güvenlik kameralarına aldırış etmeden caminin içini turlayan hırsız para bulamadan camiyi terk etti. 

Fatih Camiinden ayrılan hırsız şose mahallesi ve civar camilere giderek para avına devam etti. 

CAMİ İMAM HATİBİ “ KENDİSİNE İŞ BULMA KONUSUNDA YARDIMCI OLACAĞIMA SÖZ VERİYORUM “

Aynı hırsızın tekrardan camiye gelerek hırsızlık teşebbüsünde bulunduğunu ifade eden Kuzuluk Fatih Cami İmam Hatibi Süleyman Şahin “ 1 ay öncede aynı hırsızlık olayı olmuştu. Güvenlik kamera görüntülerine baktığımızda bir ay önce camiye gelen hırsızlık bugün camiye gelen hırsız aynı kişi olduğunu görüyoruz. Bizim camiden çıktıktan sora civar camilere giderek hırsızlık yaptığı tespit edildi. Hırsıza buradan seslenmek istiyorum eğer ihtiyacı olduğu için bunu yapıyorsa gelsin önce bu işe tövbe edelim. Ne dini ne de ahlaki bir davranış olmadığını paylaşalım anlatalım. Kendisine iş bulma konusunda yardımcı olacağıma söz veriyorum. Yeter ki dini ve ahlaki olmayan bu işi bıraksın. “ dedi.

BİR AY ÖNCE AYNI HIRSIZ FATİH CAMİİNE GELMİŞTİ

Yaklaşık bir ay önce 26.09.2016 tarihinde Akyazı Kuzuluk Mahallesi Fatih Camine gelen hırsız cami içinde bulunan sadaka kutusu kilidini sert bir cisimle kırarak içindeki paraları çaldı. Cami cemaati tarafından hayır için toplanan paraları çalan hırsız kayıplara karıştı. 

Sadaka kutusu içindeki paraları çalmak için camiye gelen hırsızın güvenlik kameralarına aldırış etmeden gösterdiği rahat hareketler gözlerden kaçmadı.

Akyazı Jandarma Komutanlığı ekipleri güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek hırsız arama çalışmalarına başladığı öğrenildi.

Aynı hırsızın Karasu, Kocaali ve diğer ilçelerdeki camilerde de hırsızlık yaptığı camilerin güvenlik kameraları tarafından tespit edildi.

 

 

 

 

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç