19 Nisan 2024|Cuma,22:08:59
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5817 0,33
EURO
34,7989 0,19
ALTIN
2.510,51 1,05
BİTCOİN
$64.170 1,22
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
13 Kasım 2014 - 12:36
13 Kasım 2014 - 12:363 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

BBP'Den Açıklama

BBP Sakarya İl Teşkilatı, partide yaşanan toplu istifa haberlerini yalanladı.

BBP'Den Açıklama
Yön Bul Akademi


 

İl Yönetimi tarafından yapılan açıklamada istifa haberleri için “ucuz senaryo” yorumu yapıldı. 

İşte istifa haberlerine yanıt niteliğindeki o açıklama:

“PARTİMİZİN ÜZERİNDE YENİ BİR ALGI YÖNETİMİ GAYRETİ DAHA!..”

Malum yandaş medya organlarında, yine partimizden bazı istifalar olduğu yönünde çeşitli haber yayınlanmıştır. Büyük Birlik Partisi olarak; üzerimize kurgulanmış bu gibi “ucuz” senaryoları” önceden de yaşamıştık ve yine yaşıyoruz!

“Siyasi cinlik projesi”

Muhtemeldir ki partimiz güçlenme seyrini yükselttikçe, önümüze bu gibi “çarpıtılmış haberler” yine sürülecektir!. Haber diye servis edilen konu aslında partimizden Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partimizi itibarsızlaştırma, etkisizleştirme operasyonun, güya “siyasi cinlik” projesidir! Adları geçen malum kişiler zaten partimizden ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmiş ve partimizden ihraç kararı çıkmış kişilerdir. Bu durumu bile sömürmekten geri durmayan kişilerin amacının ne olduğu ortadadır!

“BBP Lider sultanına bağlı olmadı”

İhraç edilen kişiler; kendileri de çok iyi bilirler ki, parti içi demokrasinin en iyi ve rahat işletildiği parti, Büyük Birlik Partisi’dir! Partimiz lider sultasına dayalı bir parti asla olmadı ve olmasına da bu nezih Büyük Birlik camiası kesinlikle izin vermez! Teşkilatlanma sürecini kararlılıkla sürdüren ve etkisini yükselten partimiz; bazı malum çevreleri iyice ürkütmüş olsa gerek!.

Büyük Birlik Partisi; Milletimizin derin vicdanı ve ümidi olarak, sağlam bir taban desteğine sahiptir ve Büyük Türk Milletinin gönlünde yer almış büyük bir siyasi harekettir! 

“Bu haberler partimizi sarsmaz”

Bu tür çarpıtılmış haberlerle partimiz asla sarsılmaz!.. Aksine daha bir güçlü çıkar!. Ne yazık ki; bu kutlu hizmet yolunda, idrak boşluğuna düşen gafiller de olacaktır!

Büyük Türk Milletini ve Sayın Sakaryalı halkımızı; Büyük Birlik Partisi saflarında toplanmaya, görev almaya, desteklemeye ve sadece iç siyasette değil; Aziz Milletimize ve tüm İslam Âlemine kefen biçenlere karşı; tek yürek, tek nefes olmaya davet ediyoruz! 

 

“İhraç ve istifa sayısı 4”

BBP Sakarya İl Teşkilatı yöneticilerinin verdiği bilgiye göre, BBP Genel Merkezi ihraç edilen ve istifa edenlerin sayısını 4 kişi olarak açıkladı.

(Haber Hülya Sürücü)

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç