20 Nisan 2024|Cumartesi,09:31:21
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.056 3,49
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
14 Kasım 2014 - 07:24
14 Kasım 2014 - 07:243 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

BBP Bölge Müfettişliğine Niğdelioğlu atandı

Büyük Birlik Partisi Sakarya ve Kocaeli illerinden sorumlu bölge müfettişliği görevine Süleyman Deva Niğdelioğlu atandı.

BBP Bölge Müfettişliğine Niğdelioğlu atandı
Yön Bul Akademi


Süleyman Deva Niğdelioğlu, ülke yönetimi ve parti misyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bölge müfettişliğine atanan Deva’nın açıklaması aynen şöyle:

“BBP zorluğu aşmanın gayretinde”

“Makam, mevki, ikbal sevdasına kapılmadan, Büyük Türk Milletine hizmet etmede gayretli olmak; şereflerin en büyüğüdür! Geçmişe dönük mesnetsiz karalamalarla, yalanlarla, iftiralarla, duygu sömürüleri ile kişilik hakları hiçe sayılarak kesinlikle siyaset yapılmamalıdır!.. Aziz Milletimize hizmet edebilmenin şerefine layık olabilecek dirayetli, temiz, dürüst ve ehil bir yönetime; her zamankinden çok daha ihtiyacı olduğu, tartışılmaz büyük bir gerçek olarak ortadadır! Büyük Birlik Partisi; tavanıyla tabanıyla, canıyla, dişiyle bu büyük zorluğu aşmanın üstün gayreti içerisindedir!.

“Gecesini gündüzüne katıyor”

Ülkemizin; ‘ekonomik kalkınma’, ‘işsizlik’ ve ‘terörün önlenmesi’ gibi çok büyük temel sorunları, halkımızın da temel sorunların çözümü yönünde beklentileri vardır. Büyük Birlik Partisi; sorunlarımızın ve halkımızın bu büyük beklentisinin farkındadır ve çözümleri için de; ihlâsla gecesini gündüzüne katmaktadır!

“Hizmet yok, dertleri laf”

Bu gün için, siyasal yönetme gücünü ellerinde bulunduranların; halkımızın bu en temel ihtiyaçlarını ve bu büyük sorunlarını görmemezlikten gelmeye, sulandırmaya ve milletimizi; ‘cambaza bak!’ oyunlarıyla sürekli oyalamaya ve ülkemizi büyük risklerin içerisine sürüklemeye hakları yoktur! Her seferinde ‘masuma yatacakları’ bir yol bulanlar; her seçim döneminde, ‘algı yönetimi’ gibi basit oyun ve oyalamaları seçmekte, hizmetten çok; hamaset siyaseti ile “laf pazarlamaya” girişmekte, gösterişe, kayırmacılığa ve hedef saptırmaya yönelmektedirler!

Ayak oyunları için uyarı

Küçük ayak oyunlarına yönelenler çok iyi bilmelidirler ki; Büyük Birlik Partisi, sıradan bir siyasi hareket değildir! Üzerimizde oynanan oyunların, büyük fotoğrafını da, küçük fotoğrafları da çok iyi okuyabilen bir yetenekte, oldukça da zinde bir siyasi harekettir! Ecdadımızın sağlam genlerini, köklü devlet ve siyaset geleneğini; güçlü bir şekilde bünyesinde taşıyan, milletimizin gönlünde taht kurmuş, büyük bir siyasi hareket ve “milletimizin öz güven mayası” olarak; Büyük Türk Milletinin hizmetindedir!” 

Süleyman Deva Niğdelioğlu kimdir?

Sakarya ve Kocaeli bölge müfettişliği görevine atanan Süleyman Deva Niğdelioğlu 1985 yılında Sakarya Kamu Çalışanları Vakfı yönetiminde ve 1992-1993 yılında Sakarya Mimarlar Odası Başkanlığı görevini üstlendi (1992-1993) 1994-1999 yılları arası Sakarya Nizâm-ı Âlem Ocakları mütevelli heyeti üyeliği, 17 Ağustos depremi sonrası 1999-2003 yılları arası; Sakarya Alperen Ocakları mütevelli heyeti üyeliği, 2003 yılında; Sakarya BBP İl Başkan Yardımcısı, 2004 yılında Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, 2006 Yılında BBP Genel Merkez MDK Üyesi olarak kamu yararına çeşitli hizmetlerde bulundu.

 

(Haber Hülya Sürücü)

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç