Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,23:17:08
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3149 0,20
EURO
35,0598 0,18
ALTIN
2.309,41 1,40
BİTCOİN
$70.690 2,54
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
18 Aralık 2016 - 16:45
18 Aralık 2016 - 16:455 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

Phyto Ürünleri Ve Saç Boyası

1968 senesinden beri araştırmalarına yalnızca bitkisel özlerin yenilenebilir kaynakları üzerinden devam etmekte olan Phyto markasının felsefesi doğaya derin saygı ile mükemmel bir uyum içindedir.

Phyto Ürünleri Ve Saç Boyası
Toprak Turizm


1968 senesinden beri araştırmalarına yalnızca bitkisel özlerin yenilenebilir kaynakları üzerinden devam etmekte olan Phyto markasının felsefesi doğaya derin saygı ile mükemmel bir uyum içindedir. Kendi bitkilerini yetiştirmeyi öncelik haline getiren Phyto, bu yolu izleyerek biyoçeşitliliği de teşvik etme gayretindedir. Phyto markası ürünlerinin formülasyonunda 500 çeşit bitkisel öz kullanılmaktadır.

Paketleme malzemelerini 40 yıldır çevre kirliliğini azaltmaya yönelik bir ekolojik yaklaşımı destekleyerek kullanan Phyto markası, ürün kartonlarında uzun ömürlü bitki ormanlarından yararlanmıştır. Ürün kartonu üretmek için kesilen ağacın yerine derhal yenisi dikilmektedir. Kendini ekolojik süreçleri uygulayabilmeye adayan marka, imalat ve dönüşüm süreçlerini de bu doğrultuda geliştirmektedir. Phyto markası ürünlerinin bileşimlerinde hayvansal kaynaklı maddelerin kullanımını engellerken, ürünlerin formülünde yalnızca bal, arı balı ve yumurtaya yer vermektedir. Yine ürünler asla hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.

, en prestijli enstitülerdeki toksikologlar, araştırmacılar ve uzmanlar ile beraber çalışmalarına devam etmekte ve kontraendikasyonu ve yan etkisi olmayan, yüksek performanslı ve güvenli ürünler sağlayabilmek adına araştırmalarına aynı ciddiyetle devam etmektedir. Her yeni ürünün titiz klinik testlere tabi tutulduğu Phyto markasının bu klinik çalışmaları ürünlerin etkinliğini ve kullanıcı dostluğunu garanti altına alabilmek adına hastane ya da bağımsız laboratuvarlarda devam etmektedir. Phyto markası iş organizasyonu bağlamında uluslararası sözleşmelere saygı gösterirken, çalışanların korunması amacıyla da çocuk işçiliğini ve ağır çalışma koşullarını kesin olarak yasaklamıştır.

Her saç tipine özel etkinlik sağlayan Phyto ürünleri, günlük saç kremlerinden, saç dökülmesi ya da kepek tedavilerine kadar bir çok etkinlik sağlamaktadır. Saçlarınızın sağlıklı ve mutlu olabilmesi adına doğadan en iyi şekilde yararlanan markanın ürünleri çok çeşitli seriler halinde piyasada yer bulmaktadır. Kadın tipi saç dökülmelerini önlemeye yardımcı olan, aynı zamanda yeni saç oluşumuna destek veren Phyto Phytocyane serisi, saçları onarıcı, dökülmeyi önleyici, saç derisinin güçlendirilmesine ve anti aging bakım yapılmasına yardımcı Phyto Serum serisi, her tür saç ve saç deri problemlerinin çözümüne yardımcı serisi, içerisinde saç boyalarından bakım kremlerine kadar bir çok ürünün yer aldığı ve saçın tüm bakımını üstlenen Phyto Saç Ürünleri serisi ve bitkisel içeriğiyle tüm saç renklerinin bulunduğu parlak ve canlı saç boya renklerinden oluşan serisi piyasada en çok satılan ürün serileri arasında yer almaktadır.

Kötü beslenme, stres, kirlilik ve saç açıcılar gibi nedenlerden dolayı her an tehlikede olan saçlar kırılmakta ve saç uçları çatallaşmaya başlamaktadır. Kadınların büyük çoğunluğunda karşılaşılan bu tip yıpranmış veya kırılgan saç problemleri içinde çözüm üreten Phyto markası, Phytokeratine serisi ürünleri sayesinde saçları %100 keratin ile beslemekte ve saçın iç yapısını yeniden yapılandırmaktadır. Yine erkeklerin yarıdan çoğunda ve özellikle 30 yaşından sonra görülmeye başlayan saç kayıplarının önlenmesine yardımcı Phytolium 4 ürünü ile fark yaratan Phyto, klinik testlerce onaylanmış saç dökülmesi karşıtı tedavi alanında öncü bir uzman niteliğindedir.

Ürünlerinin hiçbirinin içerisinde yüzde 90’dan daha az doğal ve bitkisel aktif içerik bulunmayan Phyto markası, ürünlerinin ilk oluşumunda doğal içeriklerden meydana gelen titiz bir seçkiye yer vermektedir. 40 yıldan fazla bir süredir yenilik sahibi ürünlerinin bilimsel dünya ile ilişkili olması adına klinik testler ve patent başvuruları ile bilimsel olarak kanıtlanan sonuçlar alabilmek için çalışan Phyto, saçların güzel ve sağlıklı olabilmesi için bilime, ancak doğadan esinlenmiş bilime ihtiyacın olduğunu savunmaktadır. Phytobitkisel bilimin öncülerinden biri olarak, en yeni araştırma neticelerini saçlarınızın güzelliğini maksimum seviyede tutabilmek adına kullanmaktadır.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç