18 Nisan 2024|Perşembe,17:36:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,4930 0,14
EURO
34,7442 0,07
ALTIN
2.490,78 1,16
BİTCOİN
$63.587 3,65
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
28 Aralık 2016 - 09:29
28 Aralık 2016 - 09:292 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Terör örgütü üyesi 9 kişi adliyeye sevk edildi

Sakarya'da terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 9 kişi sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Terör örgütü üyesi 9 kişi adliyeye sevk edildi
Yön Bul Akademi


Sakarya’da gözaltına alınan 7’si DAEŞ, bir PKK’lı, bir DHKP-C üyesi geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.
Sakarya’nın Adapazarı İlçesinde DAEŞ terör örgütü ile irtibatlı oldukları tespit edilen Irak’lı 7 DEAŞ üyesi; Alaa Velid M., Mohmood Mudhafar H., Ahmed Khaırı S., Bassam Hamid İ., Ali Kharırı S., Eymen İsmail H., Mohammed Yaseen Hameed Ai K., isimli şahıslar Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından ikametlerine yapılan operasyonla gözaltına alındı. Şahısların evlerinde yapılan aramada çok sayıda digital materyal ve örgütle ilgili doküman ele geçirildi.

“Bir PKK’lı yakalandı”
Sakarya’da Mehmet D., isimli şahıs, Erenler ilçesinde bulunan bir sanayiye giderek bozulan arabasını tamire verdi. Tamir için arabayı kontrol eden usta otomobilin teyp’inden PKK’nın propagandasını yapan şarkılar çaldığını öğrendi. Durumu çalışanlar hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Mehmet D., isimli şahsı gözaltına alarak Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri teslim etti.

“Örgütsel propaganda yapan DHKP-C’li yakalandı”
Sakarya Üniversitesi Esentepe kampüsü civarında DHKP-C terör örgütü lehine slogan atan ve duvarlara siyasi yazılar yazan Ali S., isimli şahıs, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.
Gözaltına alınan 7’si DAEŞ, bir PKK’lı, bir DHKP-C üyesi Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınan sağlık raporunun sonrasında geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç