25 Nisan 2024|Perşembe,07:45:15
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5594 0,06
EURO
34,9840 0,45
ALTIN
2.423,15 0,00
BİTCOİN
$64.282 3,65
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
16 Ocak 2017 - 08:30
16 Ocak 2017 - 08:302 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Dayakçı Hoca Tutuklandı

Sosyal medyada paylaşılan ve Erenler İlçesindeki bir Kur’an Kursunda çekildiği iddia edilen dayak görüntüleri, bu kadar da olmaz dedirtti.

Dayakçı Hoca Tutuklandı
MARMARA GÖZ


Erenler ilçesine bağlı Çaybaşı Yeniköy Mahallesinde bulunan Hz. Musab erkek yatılı Kur'an kursunda yaşanan dayak olayı, bir öğrenci tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan yürek dayanmaz görüntülerde terlikle dövülen küçük bir erkek öğrenciye şiddet uygulayan kişinin ise öğretici Ş.Y olduğu belirtildi. Görüntülerde, son derece sinirli olan Ş.Y’nin erkek öğrenciye terlikle vurması ve öğrencinin ağlayıp yalvarmasına rağmen vurmaya devam etmesi yer alıyor. Öte yandan, söz konusu görüntüler yaklaşık 3 ay önce çekildiği ve Sakarya İl Müftülüğünün de konuyla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi. İl Müftüsü İlyas Serenli’den edilen bilgilere göre, olayın ortaya çıkmasının hemen ardından öğretici Ş.Y’nin görevden alındığı ve hakkında soruşturma başlatıldığı, şahsın da daha sonra emekliye ayrıldığı belirtildi.

Tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edilmişti 

Sosyal medyada yayınlanan ve Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntüleri izleyen Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Ş.Y. ile gerçekleşen olayı yetkililere bildirmeyen müftülük yetkilileri hakkında soruşturma başlatmıştı. Başlatılan soruşturma kapsamında dayakçı hoca Ş.Y. dün gözaltına alınmış bugün ise yapılan sağlık kontrollerinin ardından tutuklanması talebiyle adliyeye sevk edilmişti. Dayakçı hoca Ş.Y.'nin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç