Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,13:02:57
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3746 0,18
EURO
34,9877 0,22
ALTIN
2.326,03 0,24
BİTCOİN
$69.700 1,27
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
18 Ocak 2017 - 12:32
18 Ocak 2017 - 12:322 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Uyuşturucuya karşı farkındalık maçı için sahaya çıktılar

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, SAÜ ve Sakaryaspor Kulübü’nün uyuşturucuya karşı farkındalık oluşturmak için ortaklaşa gerçekleştirdiği futbol maçı geniş katılımla gerçekleşti.

Uyuşturucuya karşı farkındalık maçı için sahaya çıktılar
Toprak Turizm


Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, SAÜ ve Sakarya Spor Kulübü’nün destek ve katılımlarıyla uyuşturucuya karşı farkındalık oluşturmak için Sakarya Üniversitesi kapalı spor salonunda futbol maçı düzenlendi. Etkinliğe, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, Sakaryasporlu futbolcular ve futbol severler katıldı.

“Bağımlı Olma, Özgür Ol” temasıyla yapılan futbol maçının başlama vuruşunu Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptı. Uyuşturucuya karşı farkındalık oluşturmak için yapılan futbol maçında başta Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, Sakaryasporlu futbolcular ter döktü.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, “Daha önce yaptığımız toplantıda uyuşturucuya karşı nasıl dikkat çekebileceğimizi konuşmuştuk. Uyuşturucu madde bağımlılarına karşı bir mesaj vermek istedik. Biz de futbolcular olarak katkı sağlamaya çalıştık. Bundan sonra daha fazla etkinlik yapıp bu tür konulara dikkat çekmek istiyoruz. Gençlerimizi uyuşturucu maddeden kurtarmak adına bu organizasyonlar önemli. Bütün katılımcılara teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu futbol maçında oynayan herkese madalyalarını takdim etti.

 

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç