25 Nisan 2024|Perşembe,10:06:11
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5671 0,08
EURO
35,0146 0,53
ALTIN
2.428,17 0,21
BİTCOİN
$64.288 3,73
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
07 Şubat 2017 - 11:53
07 Şubat 2017 - 11:534 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

E-OKUL VELİ SMS BİLGİLENDİRME SİSTEMİ

Gelişen iletişim ağı teknolojisinin birçok alanda faydaları bulunmaktadır. Eğitim hayatına sağladığı faydalardan biri de toplu sms yolu ile velilerin bilgilendirilmesi sağlayan bir sistemin geliştirilmiş olmasıdır.

E-OKUL VELİ SMS BİLGİLENDİRME SİSTEMİ
Toprak Turizm


Toplu mesaj yolu ile velilerin bilgilendirmesi, artık her okul tarafından yapılmaktadır. Okulların velilerin cep telefonu numaralarına, okul tarafından mesaj göndermesi ile gerçekleşen bu sistemde öğrencileriniz hakkında birçok bilgiye ulaşmanız mümkündür. Öğrencilerin tüm okul hayatları hakkında bilgi almanızı sağlayan bu sistem, okul yönetimi tarafından gerçekleştirilmektedir.

E-Okul Toplu Mesaj Sistemi

Velilerin cep telefonuna toplu mesaj olarak okul tarafından gönderilen mesajlara sistemi denmektedir. Bu sistem sayesinde öğrencinizin okul hayatına dair tüm bilgileri öğrenmeniz mümkün olmaktadır. Öğrencilerinizin devamsızlık bilgisi, okula geç kaldı bilgilendirmesi, sınav notları, deneme sınavların tarihi ve sonuçları hakkında bilgilendirme ve veli toplantılarının tarihi ve yapılacağı yer hakkında bilgilendirme gibi birçok bilgilendirme yapılabilmektedir. Yoğun iş temposuna sahip olan ve okula gelerek öğrencisi hakkında bilgi edinemeyen velilerin, öğrencileri hakkında bilgi edinmesini sağlayan bu sistem ile öğrenciniz hakkında bilgi edinmek adına okula gelmenize de gerek kalmamaktadır.

Neden E-Okul Toplu Mesaj Sistemi Tercih Edilmeli?

Eskiden veli toplantıları dahilinde yapılan konuşmalar sonrası, her öğrenci hakkında bilgilendirme yapılırdı. Velilerin bu toplantılara katılması da zorunlu olmaktaydı. Çalışan anne ve babaların bu toplantılara gelebilme durumu olmamaktaydı. Günümüzde gelişen eğitim ve iletişim teknolojisi sayesinde bu durum ortadan kaldırıldı. yöntemi tercih edilerek, veli toplantısı zorunluluğu ortadan kaldırıldı. Okul yönetimi tarafından uygulanan bu yöntem sayesinde, velilere daha çabuk ulaşılabilmektedir. Bu sayede velilerin okula gelme zorunluluğu ortadan kaldırılmış olup, öğrencileri hakkında detaylı bilgiler sunularak, öğrencilerinin okul hayatlarının daha kolay takip edilmesi sağlanmıştır.

Tamamen olumlu bir uygulama olan bu sistemi tercih etmek istiyorsanız ve öğrencinizin gittiği okulda böyle bir uygulama yok ise mutlaka okul aile birliği ve okul yönetimi ile konuşup, okullara paketler halinde bu hizmeti veren firmalar ile bu sistemin getirilmesi hakkında konuşmanız gereklidir.

İlksms Okullara Toplu Sms Paketi

Okulların toplu sms yolu ile velilere ulaşmasını sağlayan sistemin hizmetini veren sitelerden biri İlksms olmaktadır. İlksms sitesinde, okul yönetimlerine uygulanan özel indirimli e okul paketleri bulunmaktadır. Bu özel indirimler sayesinde okulların daha kaliteli ve güvenilir yerler olması hedeflenmektedir. İlksms internet sitesinin okullara tanımış olduğu özel indirimli toplu mesaj paketlerini görmek için İlkSms web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlksms, veli bilgilendirme sistemi hizmetini sunan en kaliteli ve en güvenilir toplu mesaj hizmeti sitesi olmaktadır. Öğrencilerin genel durumları, okul başarıları, deneme sınavı bilgileri, sınav sonuçları, sınav tarihleri, öğrencinin devamsızlık bilgileri ve okulda yapılacak her türlü tören ve etkinliğin bildirilmesi hakkında velilere özel olarak mesaj atılmasını sağlamaktadır. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç