19 Nisan 2024|Cuma,03:46:45
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5667 0,28
EURO
34,6983 0,10
ALTIN
2.487,60 0,13
BİTCOİN
$63.101 3,02
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
21 Kasım 2014 - 11:41
21 Kasım 2014 - 11:412 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

SAÜ’de Konsey Başkanı; Yavuz Selim Salman

Sakarya Üniversitesi’nde Konsey Başkanlığı seçimleri sonuçlandı. Buna göre Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Yavuz Selim Salman, Konsey Başkanı oldu.

SAÜ’de Konsey Başkanı; Yavuz Selim Salman
Yön Bul Akademi


Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilen seçimlerde Salman’ın dışında 3 aday daha vardı. Toplam 4 adayın yarıştığı seçimlerde 33 kişi oy kullanırken, Salman 18 oyla Konsey Başkanlığını kazandı.

Seçimler sonrasında başkan yardımcılığı görevine Hendek’ten İsmail Eser getirilirken, 7 kişi de yönetime girdi. Başkan dahil toplam 9 kişilik yeni Konsey, görev bölümünü de yaptı.

“Öğrencilerin hakkını gözeteceğim”

Konsey Başkanı seçilen Yavuz Selim Salman, öğrencilerin haklarını gözetmek için aday olduğunu, bugünden sonra da bu hedefe kilitlendiğini söyledi. Salman seçilen tüm arkadaşlarını tebrik ederken, Konsey Başkanı Yavuz Selim Salman’ın gün içinde basın açıklaması yapması bekleniyor.

“Seçilirsem daha fazlasını yapacağım” demişti

 

Öte yandan Salman seçimler öncesinde sosyal medyadaki paylaşımında “Öğrenci temsilciliği, yüksek sorumluluk ve görev bilinci gerektiren bir müessesedir. Öğrenci temsilcisi, öğrencilerin üniversitedeki gerçek sesidir. Ben bu sorumluğun farkındayım ve öğrencileri hakkıyla temsil edeceğime inandığım için böyle önemli bir göreve talip oldum.
Geçtiğimiz senelerde daha öğrenci temsilcisi değilken dahi, öğrenci için yaptığım çalışmalar malumdur ve bu durum öğrenci temsilcisi seçilmem takdirinde yaptıklarımın kat ve kat fazlasını yapacağımın göstergesidir.
İnanıyorum ki sizler de öğrenci için çalışmış ve çalışacak olanın destekçisi olacaksınızdır.
Teşekkür ederim” ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç