20 Nisan 2024|Cumartesi,12:53:11
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.382 2,36
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
24 Kasım 2014 - 11:51
24 Kasım 2014 - 11:512 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

MASA TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ

24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile Akyazı Öğretmenevi Müdürü Baki Yılmaz tarafından Geleneksel hale getirilerek her yıl düzenlenen ve bu yıl 4.sü yapılan Masa tenisi turnuvası yapılan final müsabakaları ile sona erdi.

MASA TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ
Yön Bul Akademi


Akyazı Öğretmenevi çok amaçlı salonunda yapılan masa tenisi turnuvasına erkeklerde 24, bayanlarda 17 sporcunun katıldı. Turnuvada bayanlarda Mehtap Azder, Erkeklerde ise Kenan Uzun şampiyon oldu.

Masa tenisi turnuvası finallerinde konuşma yapan Akyazı Öğretmen evi Müdürü Baki Yılmaz,  Bu yıl 4.sünü düzenlediğimiz 24 kasım öğretmenler günü  Masa tenisi turnuvası geçtiğimiz yıllarda düzenlediğimiz diğer sosyal etkinliklerde olduğu gibi amacımız öğretmenlerimizin birbirlerini tanımaları, kaynaşmaları ve boş zamanlarını hoşça geçirmeleridir. Bundan sonra da sizlerden aldığımız güçle bu tür faaliyetlerimize devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlere ve sponsor firmalarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Müsabakalar sonunda Dereceye giren öğretmelere    ödüllerini  Garnizon Komutanı Mustafa Ünlütürk, ilçe jandarma komutanı Mustafa Hekimoğlu, ilçe emniyet müdürü Murat Bal tarafından verildi. Ödül töreninde Öğretmenevi Müdürü Baki Yılmaz tarafından teknik komite ve sponsor firmalara teşekkür plaketi verildi.

 

Final gecesini Garnizon Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Mustafa Ünlütürk, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Hekimoğlu İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal öğretmen evi Müdürü Baki Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir. İlçe Tarım Müdürü Murat Özer, Vergi Dairesi Müdürü Coşkun Yeşilbaş, İlçe Sağlık Müdür Vekili   Necla Karagil, CHP İlçe Başkanı Muzaffer Başer. MHP İlçe Başkanı Doğan Eroğlu ve Kalabalık bir davetli izledi.

Gecenin sonunda Fatih Göktürk’ün sahibi olduğu Bilal usta çiğköfte tarafından davetlilere çiğ köfte ikramı yapıldı.

 MASA TENİSİ TURNUVASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRETMENELER

ERKEKLERDE:

1.Kenan Uzun

2.Süleyman Altunbaş

3.Erol Açıkel

BAYANLARDA:

1.Mehtap Azder

2.Emel Metin

3.Perihan Özkan

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç