Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
23 Nisan 2024|Salı,11:32:22
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 23.04.2024
DOLAR
32,5824 0,21
EURO
34,8290 0,48
ALTIN
2.416,97 0,65
BİTCOİN
$66.120 0,06
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
26 Kasım 2014 - 11:56
26 Kasım 2014 - 11:562 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Diriliş Ertuğrul’un Yapımcısı SAÜ’lü Mehmet Bozdağ

Aralık ayında TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş “Ertuğrul” dizisinin yapımcısı, proje tasarımcısı ve senaristi SAÜ’lü Mehmet Bozdağ. İddialı oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizi hem Türk tarihine ışık tutan senaryosu, hem de duygusal sahneleriyle adından söz ettirecek.

Diriliş Ertuğrul’un Yapımcısı SAÜ’lü Mehmet Bozdağ
Toprak Turizm


Yapımını Tekden Film’in, yapımcılığını ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği senaryosunu Mehmet Bozdağ ve Atilla Engin’in yazdığı, yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı Diriliş “Ertuğrul” Dizisi Aralık ayında TRT1 ekranlarında yayınlanacak.  Diriliş “Ertuğrul” dizisinin yapımcısı, proje tasarımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ Sakarya Üniversite’si (SAÜ) tarih bölümü mezunu.  Bozdağ SAÜ Sosyoloji Bölümünde Lisansüstü eğitimine devam ediyor. Bozdağ daha önce de Kardeş Şehirler, Ustalar Alimler Sultanlar belgeselleri ve Gönül Hırsızı dizilerine imza atmıştı.

Dünyaca Ünlü Koreografi Ekibi

Aksiyon sahneleri ile oldukça iddialı olan Diriliş “Ertuğrul” dizisi için oyuncular, aylarca Cengizhan, Cehennem Melekleri 2, 47 Ronin, Barbar Conan gibi dünyaca ünlü filmlerin koreografisini yapan Nomad özel koreografi ekibinden at binme, kılıç kullanma ve dövüş eğitimi aldılar. Dizi için ayrıca Beykoz Kundura Fabrikası ve Riva’da 13. yüzyılın dünyası inşa edildi.

Güçlü Oyuncu Kadrosu

Aralık Ayı’nda TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan dizide Ertuğrul Bey’i Engin Altan Düzyatan canlandırırken, Esra Bilgiç de Halime Hatun rolüyle ona eşlik edecek. Dizide ayrıca Kaan Taşaner, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Hande Subaşı ve Osman Soykut gibi güçlü isimler yer alıyor.

Diriliş “Ertuğrul” dizisi, 13. yüzyılda Ertuğrul Bey ve Alp’lerinin Tapınak Şövalyeleri ve vahşi Moğollara karşı olan mücadelelerini ve adım adım Osmanlı Beyliği’ni kurma sürecini konu alıyor. 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç