19 Nisan 2024|Cuma,23:53:22
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,4936 0,06
EURO
34,7159 0,05
ALTIN
2.496,83 0,50
BİTCOİN
$63.750 0,41
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
18 Mayıs 2017 - 10:55
18 Mayıs 2017 - 10:552 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

MÜSİAD Serdivan’da üyeleriyle buluştu

Her hafta üyeleriyle Yaşar Coşkun Başkanlığı’nda kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek, yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren MÜSİAD Sakarya Şubesi; bu hafta Kadir Tecelli’nin misafiri olarak, Serdivan İlçesi’ndeki üyeleriyle buluştu.

MÜSİAD Serdivan’da üyeleriyle buluştu
Yön Bul Akademi


Her hafta bir üyesine misafir olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bu hafta ise Şube Üye İlişkileri Komisyonu Başkanı ve STK Makine Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tecelli tarafından Serdivan Seyr-i Bahçe’de ağırlandı. Bu hafta Serdivan İlçesi’ndeki üyeleriyle buluşan Şube Başkanı Yaşar Coşkun; haftalık yönetim kurulu toplantılarını her hafta ayrı bir ilçede gerçekleştirerek, o ilçede işyerleri bulunan üyeleriyle buluştuklarını ve istek, sıkıntı, sorun ve görüşlerini yerinde dinlediklerini söyledi. Başkan Coşkun, toplantıda bir önceki hafta çerisindeki çalışmaları değerlendirerek, önümüzdeki hafta içerisinde yapmayı planladıkları projeler hakkında da yönetim kurulu üyeleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Kaymakam Çatmadım’a ziyaret
Ardından Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Serdivan Kaymakamlığı’na geçen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun; Kaymakam Muhsin Çatmadım’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette; MÜSİAD çalışmaları hakkında Kaymakam Çatmadım’a bilgi veren Başkan Coşkun; STK’lar hakkında kısa sohbet etti. Kaymakam Çatmadım’da,  MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç