SBB Yusuf Alemdar - 1 Mayıs 2024
1 mayıs 2024 satso serdivan belediyesi
02 Mayıs 2024|Perşembe,00:50:16
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 02.05.2024
DOLAR
32,4616 0,06
EURO
34,7974 0,03
ALTIN
2.420,42 0,09
BİTCOİN
$57.941 3,77
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
20 Mayıs 2017 - 08:04
20 Mayıs 2017 - 08:042 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Kırat ziyaretlere başladı

Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarıyla görüşecek olan Demokrat Parti (DP), bu kapsamda ilk ziyaretini yeni seçilen BBP Adapazarı İlçe Başkanı Eray Yeşilçimen'e yaptı.

Kırat ziyaretlere başladı
MARMARA GÖZ


DP'lileri BBP Adapazarı İlçe Başkanı Eray Yeşilçimen ve Teşkilatlanma Başkanı Sezgin İnan karşıladı. DP Adapazarı İlçe Başkanı Hüseyin Dinçer Hürcan ve DP Erenler İlçe Başkanı Cihan Nalburoğlu misafirperverlikten memnun kaldıklarını dile getirdiler.
Toplantıda şehrin genel problemleri ve ülke siyaseti konuşuldu. Genç başkanların görüşmesinde partiler arası diyaloğun önemine vurgu yapıldı.
DP Adapazarı İlçe Başkanı Hüseyin Dinçer Hürcan "BBP ziyaretimiz bir nezaket ziyaretiydi.Partiler arası diyaloğa çok önem veriyoruz.Hepimiz Türkiye'nin yararına bir şeyler olması için mücadele ediyoruz.Bu ziyaret vesilesiyle arkadaşımız Eray Yeşilçimen'e de yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz."
"Ziyaretten memnun olduğunu dile getiren BBP Adapazarı İlçe Başkanı Eray Yeşilçimen "Değerli arkadaşım DP Erenler İlçe Başkanı Cihan Nalburoglu ve Adapazarı İlçe Başkanı Hüseyin Hürcan ile ayrı partilerde mücadele etsek de hepimiz ülkemiz için çalışıyoruz. Hedefimiz ülkemizin birliği ve bütünlüğü, birlik ve bütünlük için yapılan bu ziyarete şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum diyerek en yakın zamanda iadeyi ziyaret yapacağını belirtti."
DP Erenler İlçe Başkanı Cihan Nalburboğlu "Eray Yeşilçimen Değerli bir arkadaşım yeni görevinin ona hayırlar getirmesini temenni ediyorum.Bu ziyaret benim açımdan siyasi bir ziyaret olmanın yanı sıra bir dost ziyaretiydi de.Eray Kardeşime ve yönetimine bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür Şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum."

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç