26 Nisan 2024|Cuma,05:47:29
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5130 0,08
EURO
34,9162 0,16
ALTIN
2.439,66 0,14
BİTCOİN
$64.426 0,29
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
21 Mayıs 2017 - 15:24
21 Mayıs 2017 - 15:249 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
9 dakika da okunur
0 yorum

Başarılı futbolcu hayallerini Sakarya Haber'e anlattı

Sakaryaspor'un Milli oyuncusu Burak Bekaroğlu şampiyonluğun ardından Sakarya Haber'e önemli değerlendirmelerde bulundu.

Başarılı futbolcu hayallerini Sakarya Haber'e anlattı
Yön Bul Akademi


Yeşil siyahlıların başarılı stoperi Burak Bekaroğlu, Sakarya Haber'e konuştu. 

Tacettin Furuncuoğlu'nun gerçekleştirmiş olduğu özel röportaj da şampiyonluk hikayesini anlatan Bekaroğlu, takımdaki birliktelikten Rüstemlerde geçiirdiği 4 yıla kadar yaşadıklarını özetledi. Küçüklüğünden beri sıkı bir Sakaryaspor taraftarı olduğunu söyleyen Burak, Yeşil-Siyahlı forma ile Süper Lige çıkmayı hayal ettiğini ifade etti. İşte Tacettin Furuncuoğlu'nun Burak Bekaroğlu ile gerçekleştirmiş olduğu sıcak, samimi ve keyifli o röportaj;

Bu yıl güzel bir şampiyonluk yaşadın. Neler hissediyorsun?

Evet çok güzel bir şampiyonluk yaşadık. Benimde hayallerimden bir tanesiydi Sakaryaspor'da şampiyonluk yaşamak. Finalden önce de maçtan sonra da heyecandan sevinçten uyuyamadık. Güzel bir coşkuydu taraftarımızla birlikte unutamayacağım bir gün geçirdim diyebilirim.
Şehire üstü açık otobüsle geldiniz. Muşteşem bir coşku vardı. Neler hissettin o an bahsedermisin.
Aslında güzel bir kutlama olacak diye tahmin ediyordum ama bu kadar muhteşem olacağı aklımın ucundan geçmedi. Gerçekten çok etkilendik. O atmosferi görünce otobüste herkes gülerek birbirine bakmaya başladı. O sevinci hala yaşıyoruz diyebilirim. O gece bitsin istemedik. Çok güzeldi. Inşallah tekrar yaşamak nasip olur.

 

Sezon boyunca unutamadığın bir olay yada anı var mı? Sense etki bırakan...

Sezonun genelinde takım olarak  bir bütündük. Kaptanımız Murat Hacıoğlu takımın ileri gelenleri abilerimiz kardeşlerimiz hep birlikte kenetlendik. Final maçına çıkarken yaşadıklarım bende çok iz bıraktı. O anı hiç unutumam sanırım. Tünelden sahaya ilk çıktığımızda tribündeki atmosferi gördüğümde çok şaşırdım. Bende dahil takım arkadaşlarım göz yaşlarını tutamadı. Çok duygulandım. O an anladım finalini kazanacağınımızı. Unutamayacağım bit andı. 

Tagangalar ile Sakarya Atatürk Stadı'nda 4 yıldır birliktesin. Senin adına yapılan tezahutatları 4 yıldır duyuyorsun. Onlar hakkında ne söylersin.

Aslında alt yapıda oynarken bile Sakaryaspor'un maçlarını izliyordum. Bir nevi tataftarıydım. Maratonda numaralı her yerde maç izledim. Ama sahanın içinde onları duymak gerçekten çok farklı oluyor. Tatangalar iyi günde kötü günde hep yanımızda oldular. Sayı çok önemli değil ama deplasmanda iç sahada yenilirken kazanırken düşmemeye oynarken şampiyon olurken her zaman bizimleydiler. Onlara ayrı bir teşekkür ediyorum. Destekleri hiç bir zaman esirgemediler. Çok güzel bir duygu böyle bir taraftarın karşısında oynamak.  Bende bu şehrin çocuğuyum. Sahada onları temsil ediyor olmak da ayrı bir sorumluluk katıyor. Hiç kolay değil. Insan ister istemez stres oluyor. Daha iyisini yapmaya çalışırken bazen hata da yapabiliyor. Ama ne olursa olsun onlarla olmak çok güzel. 

 

Uzun zamandır yeşil-siyahlı formayı terletiyorsun. Sakaryaspor ailen gibi oldu. Rüstemlerdeki bu 4 yıllık süreyi bize nasıl anlatırsın? 

Her ani yaşadık takımla birlikte. A takımla ilk çıktığım zaman küçüktüm. O yıl ligden düşmemeye oynuyorduk. Zorlu geçen bir sezondu. Takımı ligde bırakmıştık. Bu yıl şampiyonluk yaşadım. Geçen yıl orta sıralarsa bitirmişdik. Bir önceki sene play-off finali oynadık. Yani 4 senede her şeyi yaşadım bu kulüpte. Genellikle hep iyi insalar tanıdım. Kişiliği karakteri güzel insanlarla karşılaştım. Her insandan futbola dair bir şey öğrendim. Camiyanın büyüklüğü hep kaliteli insanlarla birlikte olmamı sağladı. Hala geçmiş yıllardan görüşmüş olduğum abilerim kardeşlerim var. Kurmuş olduğum güzel arkadaşlıklar var. Bu güzel bir şey.

Bu süreçte bir çok hoca ile de çalışma fırsatı buldun. Bir çok oyuncuyla oynadın. Bu edinmiş olduğun tecrübenin şampiyonlukta nasıl bir etkisi oldu ?

Tabiki iyisi ile kötüsü ile bir çok hoca ile çalışma fırsatı buldum. Iyi anlaştıklarımda oldu yıldızımın barışmadıkları da oldu. Ama geneli ile anlaştım. Hepsinden ayrı bir şey öğrendim. Performansımı yükseltmemde etkisi olan çok iyi hocalarla çalıştım diyebilirim. Iyisinide kötüsünüde tattım.
 

Stoper pozisyonunda en iyi anlaştığın kişi kimdir? Burak ile en iyi ikili olan oynarken keyif aldığın isim desem ?

İlk çıktığım zaman Cihan abi ile oynuyordum. O bana çok güven veriyordu. Belki ilk senem olduğu için beni kolluyordu. Mesala yorgun düştüğüm zaman yada oyuna ısınamadığım anlarda benim yükümüde o sırtlanıyordu. Cihan beni benim için ilkti bunu her zamanda dile getiririm. Sezon başı bir Zafer abi birde Aytaç abi ile birlikte oynamıştık. Aytaç abi ile oynarken çok keyif almıştım. Ama ondan sonra Zafer abi ile çok iyi bir partner olduğumuzu düşünüyorum. Zafer abi bana çok şey kattı. Bu sezon iyi bir performans sergilediysem zafer abinin katkısı çok büyüktür. Aytaç abinin yerine ben oynadığım zamanda bile bana çok yardımcı oldu. Hiç bir zaman ters bir tepki göstermedi. Çok destek oldu. Olgunlukla karşıladı. Yardımcı olmaya çalıştı. Ona da ayrıca teşekkkür ediyorum.

Tarsus İdman Yurdu karşısında kafa ile atmış olduğun bir gol vardı onu hatırlıyorum şimdi gol sevinci yaşarken sanki bir hırsla yaşadın. Sanki bir patlama yaşadın. O anı paylaşabilirmisin.

O maçta karşılaşma öncesi kaleci Hüseyin abi ile bir diyaloğumuz olmuştu. Benim gol atmamı çok istiyorlardı. Zafer abi atıyor sende bir gol at diye motive ediyorlardı. Aytaç abi de atmıştı. Bende çok istiyordum ama belli etmiyordum. İnşallah atarım diye dua ediyordum. İşte o gün maça başladık. Tabi rakip bizi analiz etmiş bütün oyuncuları Zafer abiyi tutuyorlar. Bende bir an kendini boş buldum. Talha abinin de hep ön direğe ortalayacağını biliyordum çünkü taktiğimiz belliydi. Zafer abiden önce oraya ben hareketlenince topa kafa vurdum baktım gol olmuş şok oldum. Çok sevindim mutlu oldum. Zaten golden sonra Hüseyin abiye gittim sarıldım. O an duygusal bir an yaşadım. Gözlerim doldu Hüseyin abinin de gözleri doldu. Unutamayacağım çok güzel bir anım. Zaten şampiyonlukda bu birliktelikten geldi diyebiliriz zannediyorum. Evet kesinlikle. Takımdaki uyum abilik kardeşlik   bu yıl çok farklı. 4 yıldır burdayım bu seneki hava bambaşka. Çok güzel kenetlendik. Bu havayı yakalamamızda kaptanımız Murat Hacıoğlu'nun emeği çok. Kendisi çok iyi bir oyuncu futbolun yanında takıma abilik yaptı. Oynadığı oynamadığı zamanda her zaman yanımızdaydı. Bize destek oldu. Çok şanslıyım diyebilirim. 

Burak Bekaroğlu'nu tekrar milli takımda görebilecekmiyiz?

Bende yeniden milli formayı giymek istiyorum. Bilmiyorum. Zannediyorum bir sefer maça gelip izlemişlerdi. Ama henüz çağırmadılar. Sanırım yetersiz gördüler. Ama ben çalışmaya devam edicem. Üstüme düşenin en iyisini yapıcam. Taktir onlara kalmış.

Kurumsal anlamda Sakaryaspor'lu nasıl değerlendirirsin? Sosyal medya, Dükkan54, Dergi54, mobil54 gibi projeleri hayata geçirildiler. Büyük  bir aldı oluşturdular. Bu çalışmalar hoşuna gidiyor mu ?

Tabiki hoşuma gidiyor. Dergi54  çıktığında futbolcu röportajları yer almıştı. Her sene bizden röportaj alıyorlardı. Ama yayınlanmıyordu. Bu yıl yayınlanmaz düşüncesiyle sıradan bir röportaj verdim. Sonra dergi54 yayınladığında kendi ropörtajımı gördüm ve çok duygulandım. Çok hoşuma gitti. Bunlar beni etkileyen motivasyon olarak güzel faktörler.

Son olarak ne eklemek istersin? 50+2 ile gelecekte yeni hedeflerin varmı?

Kesinlikle hedefimiz şampiyonluk. Sakaryaspor her zaman şampiyonluğu hedefler. Bizde 50+2, 50+3 her sene şampiyonluk olup süper lige çıkmak istiyoruz. Başkanımda taktir buyurursa süper lige yeşil-siyahlı forma ile çıkmayı hayal ediyorum. İnşallah o güzel günler bizlere nasip olur. Bir Sakaryalı olarak bunu yaşamak istiyorum.

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç