25 Nisan 2024|Perşembe,10:54:17
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5725 0,10
EURO
34,9957 0,48
ALTIN
2.431,62 0,35
BİTCOİN
$63.830 4,19
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
23 Mayıs 2017 - 08:07
23 Mayıs 2017 - 08:072 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Sanatçı Akif Yener’e, MÜSİAD desteği

Sakaryalı Sanatçı Akif Yener, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun’u ziyaret ederek, Sakaryaspor için bestelediği 50. Yıl Marşı albümünü takdim etti.

Sanatçı Akif Yener’e, MÜSİAD desteği
MARMARA GÖZ


Sakaryalı Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener; Sakaryaspor’un kuruluş yıldönümü nedeniyle yazıp bestelediği “Bu Kalp Seninle Sakaryaspor” adlı 50. Yıl Marşı albümünü tanıtım kapsamında; MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret etti. “Onun Adı Efsane Sakarya” ve “Ne Ask Ne Hayat” şarkılarının bestekârı olan Sakaryalı ünlü Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener, Sakaryaspor’un kuruluş yıldönümü nedeniyle yazdığı söz ve müziği kendisine ait olan “Bu Kalp Seninle Sakaryaspor” adlı 50. Yıl Marşı albümü tanıtım ve destek ziyaretlerine devam ediyor. Kurum ve kuruluşlar kapsamında önceki gün de Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi’ni ziyaret eden Sakaryalı sanatçı ve bestekâr Akif Yener, Şube Başkanı Yaşar Coşkun ile görüşerek, albümünü takdim etti.
Sanat ve sanatçı dostu MÜSİAD
MÜSİAD Sakarya Şubesi olarak ekonomi ve iş dünyası dışında sanat ve sanatçıya önem ve değer veren önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu vurgulayan MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun; seviyeli ve ahlaklı sanatçıların her zaman korunması gerektiğinin altını çizen coşkun; “Bu değerler kolay yetişmiyor. Bu vesileyle Sakarya’da birçok albüm çıkarmış ve yaptığı sanatıyla Sakarya kültürüne büyük katkı veren Akif Yener’i, Sakaryaspor’un kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlamış olduğu “Bu Kalp Seninle Sakaryaspor” adlı 50. Yıl Marşı albümünü de tebrik ediyoruz.  Bizde MÜSİAD olarak her zaman Akif Yener gibi kardeşimizin yanında olacağımızı belirtmek istiyoruz” diye konuştu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç