16 Nisan 2024|Salı,23:15:42
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 16.04.2024
DOLAR
32,4957 0,26
EURO
34,5581 0,19
ALTIN
2.497,04 0,56
BİTCOİN
$62.580 1,54
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
23 Mayıs 2017 - 11:54
23 Mayıs 2017 - 11:543 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Baro'nun konseri büyük ilgi gördü

Sakarya Barosu Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun düzenlediği konser, katılımcılara keyifli bir gün yaşattı.

Baro'nun konseri büyük ilgi gördü
Yön Bul Akademi


Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen konsere Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Avukat Eşi Aylin Özer Coş, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Sakarya Adalet Komisyonu ve 2.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı M.Sertaç Kesler, Sakarya 3.Ağır Ceza mahkemesi Başkanı Hakan İskenderoğlu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Muharip Gaziler Derneği Üyeleri, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüsnü Gürpınar geceye eşleri ile birlikte katıldı.

Şef Orçun Üretmen yönetiminde 21 eserden oluşan repertuvar iki bölümde seslendirildi.

Sakarya Barosu Başkanı Zafer Kazan’ın da bir eser okuduğu bu özel gecede davetliler de sık sık koroya eşlik ettiler.

Her anı ilgi ile takip edilen konserin sonunda teşekkür konuşması yapmak için kürsüye gelen Başkan Kazan, gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Kültür Sanat Kurulu Başkanı Av. Ülkü Çakır’a ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yeliz Aydın’a, koroya ve orkestraya teşekkür ederek sözlerine başladı.

“BİR SANATIN BİR DE HUKUKUN ÖNÜNDE EĞİLİRİZ”

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmasa da teşekkür eden Başkan Kazan: “Kendimizi evimizde gibi hissettiğimiz üniversitemizin değerli rektörü Muzaffer Elmas’a da ayrıca teşekkür etmek isterim." dedi.

Başkan Kazan konuşmasının devamında, “Tarih boyunca dimdik duran devletlerin sadece iki şey önünde eğildiğini görürüz. Biri hukuktur biri sanat. Ve ben de tebrik ederek huzurlarınızda onların önünde eğilmek istiyorum. Adalet mülkün temeli ise bu mülk sanat ile yücelecektir.” diye konuştu.

VALİ COŞ’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Vali H.Avni Coş ise sanatın ve kültürün önemine vurgu yaptığı kısa konuşmasında ilimizin bir kültür, sanat şehri olması için tüm kurum ve kuruluşlara görev düştüğünü belirtti.

“Birlikte olduğumuz zaman, beraber olduğumuz zaman, mesaimizi iyi işler yapmak için harcadığımız zaman böylesi güzel etkinlikler ortaya çıkıyor.” diyen Vali Coş bu güzel organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik etti.

Teşekkür konuşmalarının ardından Av. Ülkü Çakır’a Vali Coş tarafından çiçek takdim edilirken, koro şefi Orçun Üretmen’e ise çiçeğini Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Sakarya Adalet Komisyonu Başkanı Sertaç Kesler tarafından takdim edildi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç