20 Nisan 2024|Cumartesi,13:04:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.711 1,74
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
25 Mayıs 2017 - 15:02
25 Mayıs 2017 - 15:022 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

MARKA Genel Sekreteri TÜMSİAD’ta

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez, MARKA Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu’nu ağırladı.

MARKA Genel Sekreteri TÜMSİAD’ta
Yön Bul Akademi


TÜMSİAD yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Ölmez, Genel sekreter Çöpoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni görevinde başarılar diledi.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, MARKA yapısı ve işleyişi ile bilgi vererek, ‘kalkınmayı destekleyen yenilikçi projelerle bölgenin genel sorunlarına çözüm getirecek girişimleri de desteklediklerini söyledi.

Çöpoğlu; Doğu Marmara Kalkınma Ajansı olarak sorumlu oldukları Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce,Yalova illerindeki kalkınma stratejileri hazırlayan, bölge kaynak ve potansiyellerinin yerinde ve etkin kullanılmasıyla bölgenin kalkınmasını hızlandırmak ve küresel rekabeti güçlendirmek amacıyla çalışmalar yürüttüklerini de sözlerine ekledi.

TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez; Geçen yıl kalkınma ajansı ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri Engelli Duygu Haritaları projesinin Türkiye de örnek bir proje olarak hayata geçirildiğini belirterek, TÜMSİAD olarak bundan sonraki süreçte de MARKA ile ortak projeler gerçekleştirmeyi arzu ettiklerini söyledi. Başkan Ölmez; hızlı bir kalkınma sürecinde olan Sakarya’nın yeni yatırım ve projelerle kalkınma ivmesini daha da hızlandıracağının altını çizerek; ‘’TÜMSİAD olarak üyelerimizle birlikte ilimizin planlı ve sürdürülebilir kalkınmasına yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz.

İlimiz, her alanda yatırıma uygun alt yapısıyla müteşebbislerimizin ilk tercihi arasında yer almaktadır. Gelişen dünyaya ayak uydurabilmemiz ve rakabet edebilmemiz için bundan sonraki yatırım ve projelerimizi endüstri 4.0’a uygun akıllı fabrikalarla sürdürmek zorundayız.

Ziyarete, TÜMSİAD Başkan Yardımcıları Oktay Topaloğlu, Naim Yener, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çilingir, Yunus Zor, Dünya Gazetesi İl temsilcisi Hasan Coşkun, Marka Sakarya Yatırım Destek Ofisi  Koordinatör Vekili  Murat Uncuoğlu ve Şube Genel Sekreteri Ferhat Ateş hazır bulundu.

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç