SBB 18 mart 2024
19 Mart 2024|Salı,08:28:30
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3323 0,16
EURO
35,1712 0,03
ALTIN
2.245,16 0,07
BİTCOİN
$65.010 5,51
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
29 Mayıs 2017 - 09:16
29 Mayıs 2017 - 09:163 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Dünya devi alırsa kasasına 1 milyon dolar girecek

Sakaryaspor’un altyapısına Dünya’nın bir numaralı kulübü Barcelona’nın talip olduğu haberi camiayı ayağa kaldırdı. Büyük yankı uyandıran haberin detayları da heyecanın iki kat artıracak cinsten.

Dünya devi alırsa kasasına 1 milyon dolar girecek
MARMARA GÖZ


 

Sakaryaspor’un altyapısına talip olan Dünya’nın bir numaralı kulübü Barcelona’yla, yeşil-siyahlı yönetim arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıkmaya başladı.

Yenihaber'den Şenol Çivicik'in haberine göre, Sakaryaspor altyapısıyla anlaşmayı planlayan Barcelona’nın Türkiye’de İstanbul Maltepe ve Antalya’da iki futbol okulu bulunuyor. İki okulda 900 sporcunun eğitim aldığı Barcelona son olarak PTT 1.Lig takımlarından Ümraniyespor’la da anlaşma sağlamak üzere. Sakaryaspor’la da anlaşmayı isteyen Barcelona böyle bir anlaşma olursa altyapının tüm masraflarını üstlenecet. Altyapının tüm eşofman ve malzemelerinin Barcelona tarafından karşılanacağı Sakaryaspor’da altyapı antrenörleri görevlerine devam edecek. Ancak Barcelona’nın, bir İspanyol hocayı görevlendirerek yapılacak çalışmaları yakından takip etmeyi planladığı öğrenildi.

1 MİLYON DOLAR

Yaz-kış devam edecek futbol okulunda her yaştan çocuğa spor yapma imkanının sağlanacağı projenin hayata geçmesi halinde Sakaryaspor’da bu işten maddi ve manevi olarak büyük katkı sağlayacak. Barcelona, Sakaryaspor altyapısında eğitim alacak sporcuların herhangi birini beğenerek kendi altyapısına alması halinde Sakaryaspor’a önemli bir ödeme yaparak büyük bir gelir sağlamış olacak. Her yaşa göre fiyatı farklı olan anlaşmada 14 yaşında bir oyuncunun Barcelona tarafından seçilmesi durumunda Sakaryaspor kasasına 1 Milyon Dolar girecek. Sakaryaspor altyapısında yeniden tercih merkezi olacak olması da yönetimin bu konuya bir hayli sıcak bakmasını sağlıyor.

KARARINI VERECEK

Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses yapılan ilk görüşme sonunda Barcelonalı yetkililerden projeyle ilgili bir dosya aldığı ve incelemeye başladığı  öğrenildi. Başkan Gürses’in yapacağı çalışma sonrasında Barcelona yetkilileriyle bir kez daha görüşme konusunda son kararını vermesi bekleniyor. Başkan İsmail Gürses’in, uzun yıllardır altyapının masraflarını karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile de görüşme yaparak fikrini alacağı öğrenildi. Başkan Toçoğlu’nun da onay vermesi durumunda Sakaryaspor’un resmi görüşmelerle ilgili Barcelona ile yazışmalara başlayacağı öğrenildi.    

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç