18 Nisan 2024|Perşembe,09:06:52
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,4980 0,16
EURO
34,8464 0,36
ALTIN
2.481,03 0,76
BİTCOİN
$61.128 4,29
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
30 Mayıs 2017 - 09:06
30 Mayıs 2017 - 09:062 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

MARKA, Sakarya MÜSİAD’ı ziyaret etti

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve Yönetimi’ne tanışma ziyaretinde bulunarak, MARKA’nın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette; Şube Başkan Vekili Salih Bakkaloğlu, Bütçe ve Mali İşler Komisyonu Başkanı Semih Gülşan ve Şube Müdürü Emre Ozan’da hazır bulundu.

MARKA, Sakarya MÜSİAD’ı ziyaret etti
Yön Bul Akademi


 

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) yeni Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu; Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun’u derneğin hizmet binasındaki makamında ziyaret etti. Ziyaretinde; MARKA’nın çalışmaları, yapısı ve işleyişi hakkında detaylı bilgi veren Genel Sekreter Dr. Çöpoğlu; yeni projeler, yatırımlar ve destekler konusunda da MÜSİAD Şube Başkanı Coşkun ve Yönetimini bilgilendirdi. MÜSİAD üyelerinin daha da kalkınması için MARKA’nın destekleyici yeni projeleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu görüşmede; sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

MÜSİAD üyeleri için

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun; yeni görevinde başarılar diledi. MÜSİAD olarak göreve geldiklerinde ilk toplantıyı MARKA ile yaptıklarını belirten Başkan Coşkun; yeni projeler ve destekler için üyelerinin bilgilendirmesi konusunda MARKA ile bir seminer yapılabileceğini söyledi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç