26 Nisan 2024|Cuma,20:39:00
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4475 0,12
EURO
34,7401 0,66
ALTIN
2.437,40 0,05
BİTCOİN
$63.963 0,90
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
05 Aralık 2014 - 09:42
05 Aralık 2014 - 09:422 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Ayla’nın Tomografi CD'si ve Raporu Bulundu

Sakaryalı Lenfoma Hastası Ayla’ya ait Tomografi CD'si ve raporu bulundu. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde çekilen Tomografi CD'si ve raporunun bulunduğu haberi bu sabah hastane görevlileri tarafından telefonla anneye bildirildi.

Ayla’nın Tomografi CD'si ve Raporu Bulundu
MARMARA GÖZ


Haberi alan anne Emine Koçgün (Şentürk) “Tomografi cd si ve raporunuz çıktı, gelin alın diye telefon ettiler. Bugün öğleden sonra bizi hastaneye çağırdılar. Hastaneye gidip cd ve raporu teslim alacağım” dedi.

BUGÜN SONUÇLARI DOKTOR GÖRECEK

Lenfoma hastası Ayla’nın annesi Emine (Koçgün) Şentürk ayrıca, bugün öğleden sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorunun, çıkan tomografi cd si ve raporunu görüp sonucu değerlendireceğini ifade etti.

Anne Şentürk, tomografi cd si ve raporunun çıktığı haberini sabah saatlerinde sosyal medya üzerinden duyurdu. Şentürk twitterdan “Ayla’nın tomografi cd si ve raporu çıktı” diye yazdı. Şentürk üzerinden zaman geçtiği için raporun yenileneceğini ifade ederken, tedavinin sürmesi noktasında Valiliğin destek ve aracı olacağını ifade etti.

“VALİMİZİN SÖZÜNÜN ARKASINDA DURACAĞINA İNANIYORUM

Rapor ve cd nin bulunmasının ardından duygularını dile getiren anne Emine (Koçgün) Şentürk, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve vali yardımcılarına teşekkür etti. Şentürk “Valilik olayla yakından ilgilendi. Engelliler Haftası yoğunluğu bitince daha rahat ilgileneceklerini ifade ettiler. Valilik sayesinde doğalgazım da açılacak. Kızımın tedavisi sürecek. Bana daha iyi bir iş imkanı sağlanacak. Vali beyin samimiyetine inanıyorum ve sözüne güveniyorum. Sayın Valimizin bugüne kadar yaptıklarını bildiğim için, sözünün arkasında duracağına da inanıyorum” dedi.

Ayla’nın annesi Şentürk, daha önceden imkanları yerinde olduğu için ve kimsenin hakkını yememek adına bugüne kadar KANSERDER’e başvurmadığını, şimdi imkanları kötü olduğu ve net bir sonuç alamadıkları için böyle bir süreç başlattıklarını ve gerekirse KANSERDER’e de başvurabileceklerini ifade etti.

(Haber Hülya Sürücü)

 

 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç