19 Nisan 2024|Cuma,14:01:47
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,6001 0,39
EURO
34,7927 0,17
ALTIN
2.494,61 0,41
BİTCOİN
$64.716 4,92
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
04 Haziran 2017 - 11:12
04 Haziran 2017 - 11:122 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Öğrencilerden yılsonu sergisi

Serdivan Çocuk Akademisi’nde eğitim gören öğrenciler, bir senelik emeklerini Akademi meydanında gerçekleştirdikleri sergiyle büyüklerin beğenisine sundu.

Öğrencilerden yılsonu sergisi
Yön Bul Akademi


Serdivan Belediyesi’nin Fikir ve Sanat Akademisi bünyesinde hayata geçirdiği ve geleceğin ilim, fikir ve sanat insanlarını yetiştirmeyi amaçladığı Serdivan Çocuk Akademisi, bir yılı daha tamamlayarak dönem kapanışını yılsonu sergisiyle gerçekleştirdi.

Bilgiye En Doğru Şekilde Ulaşmanın Adresi

Eğitim hayatına başladığı günden bu yana 6. dönemi geride bırakan Çocuk Akademisi, çocukların bilgiye en doğru şekilde ulaşmalarının yanı sıra kişisel gelişimlerine ve sosyalleşmelerine de yardımcı olurken çocuklar yıl boyunca uygulamalı derslerde yaptıkları eserleri de kulüp hocalarının nezdinde sergileme fırsatı buldu.

Öğrencilerin heyecanına ortak olan aileler ve misafirler sergi alanını gezerek minik ellerden çıkan eserleri de tek tek inceleme fırsatı buldu.

Kültürel ve İnsani Değerlere Öncelik

Akademi’den yapılan açıklamada Serdivan Çocuk Akademisi’nin öğrenciler için hem bir cazibe merkezi hem de eğitici bir mekan olduğu belirtilirken, çocuklara ekstra bir yoğunluk katmak yerine, onlarla gönülden gönüle bir bağ kurarak kültürel ve insani değerlerin paylaşımına öncelik verildiği ifade edildi.

Yaz Tatilinde Farklı Etkinlikler

Çocuk Akademisi’ndeki eğitim faaliyetlerinin okulların tatile girmesiyle birlikte Çocuk Yaz Akademisi programı kapsamında devam edeceği belirtilerek çocukları yaz tatilinde de dolu dolu etkinliklerin beklediği bildirildi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç