Marmara Göz
04 Mayıs 2024|Cumartesi,14:29:17
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 04.05.2024
DOLAR
32,3374 0,07
EURO
34,8108 0,06
ALTIN
2.390,60 0,26
BİTCOİN
$64.268 8,70
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
24 Nisan 2024 - 15:34
24 Nisan 2024 - 15:343 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

ATSO heyetinden Başkanlara hayırlı olsun ziyareti

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Meclis Başkanı Muzaffer Başer ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Karapürçek Belediye Başkanı Mehmet Murat Çoruhlu’ya hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

ATSO heyetinden Başkanlara hayırlı olsun ziyareti
Toprak Turizm


akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan makamında gerçekleşen ziyarete atso Yönetim Kurulu başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve meclis başkanı Muzaffer Başer yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri ve meclis hazır bulundu.

akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek atso başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve meclis başkanı Muzaffer Başer başta olmak üzere atso heyetinin iyi dilekleri için teşekkür etti.

İlçenin her alanda olduğu gibi ticari ve sanayi alanında da gelişimini önemsediklerini anlatan Soykan; "

İlçemiz iş dünyasının çatı kuruluşu ve en büyük temsilcisi atso heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. akyazılı vatandaşlarımızın teveccühleriyle 5 yıllık çalışma döneminizin ardından tekrar vatandaşlarımızın teveccühleri ile yeni dönemimize başladık. akyazı’mız için birlikte önemli çalışmalara imza attığımız ve Gıda OSB gibi ilçemize değer katacak birçok projede birlikte hareket ettiğimiz atso başkanı Z.Şinasi Bayraktar başta olmak üzere atso heyetiyle iş birliği içinde olmaya devam edeceğiz dedi.

İŞBİRLİĞİNE DEVAM

atso Yönetim Kurulu başkanı Z.Şinasi Bayraktar ise başkan Soykan'a yeni görevinde muvaffakiyetler dileyerek; "atso olarak üyelerimiz ve şehrimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yürütmek, projelere destek olmak, ilçemizin büyümesi kalkınması için iş birliğimize artırarak devam edeceğiz” diye konuştu.

akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan atso başkanı Z.Şinasi Bayraktar,meclis başkanı Muzaffer Başer ve atso heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

KARAPÜRÇEK BELEDİYE BAŞKANI ÇORUHLU'YA ZİYARET

atso başkanı Bayraktar ve beraberindeki heyet, daha sonra karapürçek Belediye başkanı Mehmet Murat Çoruhlu’ya da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

başkan Mehmet Murat Çoruhlu, ziyarette 31 Mart seçimlerinde halkın teveccühü ile yeniden seçilmenin mutluluğu içinde olduklarını kaydederek; "Bize düşen bu desteğe en iyi şekilde karşılık üretmek olacak. Altyapıdan üstyapıya, eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal donatı alanlarına kadar birçok projeyi hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ POTANSİYEL BARINDIRIYORLAR

atso başkanı Z.Şinasi Bayraktar da önemli bir seçim sürecini geride bıraktıklarını söyledi.

Seçimlerin ardından görevine devam eden başkanları ve seçilerek yeni göreve gelen başkanlarla aynı amaçla iş birliği içinde devam edeceklerini aktaran Bayraktar, şunları söyledi; "Her ilçemiz birbirinden önemli potansiyel barındırıyor. İlçe Belediye başkanlarımız da ilçelerinin gelişimi adına önemli çalışmalarda bulunacaktır. Seçimlerin ardından başlayan yeni dönemin ilçelerimize, ilimize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman iş birliği içinde olacağız."

karapürçek Belediye başkanı Mehmet Murat Çoruhlu atso başkanı Z.Şinasi Bayraktar, meclis başkanı Muzaffer Başer ve atso heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç