Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,19:51:46
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3339 0,26
EURO
35,1327 0,03
ALTIN
2.308,99 1,38
BİTCOİN
$70.886 2,53
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
13 Haziran 2017 - 13:16
13 Haziran 2017 - 13:163 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Sedat Peker şehit ailesine ev hediye etti

Sedat Peker, 14 Mayıs 2016’da Dağlıca’da şehit düşen Uzman Çavuş İrfan Mert’in eşi ve kızını iftar yemeğinde ağırladı. Peker, şehit eşi ve kızına ev hediye etti.

Sedat Peker şehit ailesine ev hediye etti
Yön Bul Akademi


Sedat Peker, Dağlıca şehidi İrfan Mert'in ailesine destek oldu.

Geçen yıl Dağlıca'da PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş İrfan Mert’in eşi eşi Radya ve kızı Gülhan'ı iftar yemeğinde ağırladı.

Şehidin eşi ve kızına bir ev hediye eden Peker, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı; "

Kıymetli Dostlarım,

Takriben 15 gün kadar önce sayfalarımda paylaşmış olduğum Dağlıca Şehidimiz İrfan Mert’in güzel kızı Gülhan’ın gökyüzüne bakarak “BABA BABA” diye seslendiği videoyu zannederim ki hatırlamışsınızdır. “Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz.” (Bakara Suresi A154)

Şehidimizin eşi Radya Hanım’a Hatay’da gazetecilik yapan çok değerli bir dostum vasıtasıyla ulaşma imkanım oldu. Sağ olsunlar ailece İstanbul’a ziyaretime gelerek bizi onurlandırdılar. Hep beraber iftar açtık.

Şehit kardeşimiz İrfan’ın çekmiş olduğu videoları iftardan sonra izleme imkanım oldu. Bu kadar hayat dolu ve evladına bu kadar düşkün bir babayı daha şehit ettikleri için pkklı teröristlere karşı var olan nefretim biraz daha arttı.

Kıymetli dostlarım bu paylaşımı yayınladığımda çok fazla sayıda kardeşimiz şehidimizin kızı Gülhanla ilgilenmem için ricada bulundular. O dostlarımızın gönlü rahat olsun. Ben ülkeme ve kutsal değerlerime karşı sorumluluğumun hep bilincinde oldum.

Saygıdeğer Radya Hanım’a şehidimizin kızı için bir daire alarak onun hayatını garanti altına almak istediğimi söyledim. Kendisi de yüce gönüllülük yapıp bu isteğimi kabul etti.(Bunun üzerine ben de isteğimi yerine getirdim). Böylelikle şehidimizin ruhunun belki biraz daha huzurlu olmasını sağlayabildiğimiz için mutlu olduğumu sizlerle paylaşmak istedim.

Şimdi yine Milliyetçi ve Dindar görünümlü ancak aslında sahte ya da pkklı olan bazı sahte hesaplar hayrın gizlisi makbuldür diye mesajlar yazacaklar. Belki birkaç tane dostumuz da samimi olarak böyle düşündükleri için bu tip mesajlardan yazacaklar.

İyi niyetli bir şekilde bu eleştiriyi yapanlara bu tip paylaşımların hayra teşvik edici özellik taşıdığı için çok değerli İslam alimlerinden fetva alınarak paylaşıldığını söylemek isterim. (Bakara Suresini de bu anlamda örnek gösteririm.)

“Mallarını gece ve gündüz, gizli ve açık hayra sarfedenlerin mükafatı ALLAH katındadır. Onlara korku ve üzüntü yoktur” (Bakara Suresi A.274)

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

REİS SEDAT PEKER"

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç