Marmara Göz
04 Mayıs 2024|Cumartesi,23:48:17
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 04.05.2024
DOLAR
32,3374 0,07
EURO
34,8108 0,06
ALTIN
2.390,60 0,26
BİTCOİN
$63.946 1,63
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
25 Nisan 2024 - 17:01
25 Nisan 2024 - 17:012 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nden 23 Nisan etkinliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Hendek Kadın Açık İnfaz Kurumu’nda anneleriyle birlikte yaşayan çocuklara yönelik eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nden 23 Nisan etkinliği
Yön Bul Akademi


İcra Komitesi Başkanı Elvan Bilgehan Dikici ve icra komitesi üyelerinin girişimleriyle düzenlenen etkinlikte çocuklara yönelik eğlenceli etkinlikler tertip edilip birçok hediye de takdim edildi.

Hendek Kadın Açık İnfaz Kurumu bahçesinde gerçekleşen ve şişme oyun parkı başta olmak üzere birçok oyun alanı organize edildiği etkinlikte çocuklar eğlenceli saatler geçirdi.

tobb Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elvan Bilgehan Dikici etkinliğin ardından şunları dile getirdi: “Tüm çocuklarımızın 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. tobb Sakarya KGK olarak bu bayramda gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı etkinlikten ve bıraktığı güzel anlardan dolayı çok mutluyuz.

23 nisan tüm çocuklarımızın bayramı ve her çocuk bu bayramda doyasıya eğlenmeyi, sevinmeyi hak ediyor. Burada da hükümlü olarak kalan anneleriyle birlikte yaşayan küçük sevimli çocuklarımıza bugünü neşeli şekilde geçirmeleri için Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu olarak elimizden geleni yaptık. Önce gerekli izinleri aldık, sağladığı kolaylıklar ve iş birlikleri için Hendek Kadın Açık İnfaz Kurumu Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyoruz. İcra Komitesi üyelerimizle etkinliği en eğlenceli şekilde gerçekleştirmek için çaba sarf ettik, gerekli teminleri gerçekleştirdik. Oldukça emek verdiğimiz ve çocuklarımızın yüzlerindeki mutlulukla sonuna kadar karşılığını aldığımız bir etkinlik oldu. Emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç