Yusuf Alemdar -  adapazarı belediyesi - 23 Nisan 2024
SATSO -  ERENLER BELED - ak parti - serdivan-beld - 23 nisan 2024
23 Nisan 2024|Salı,20:51:23
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 23.04.2024
DOLAR
32,5591 0,14
EURO
34,9016 0,69
ALTIN
2.435,39 0,10
BİTCOİN
$66.856 0,27
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
19 Haziran 2017 - 10:27
19 Haziran 2017 - 10:275 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

ERKAN PİZRENLİ GENEL KURULU SAKARYA HABER'E DEĞERLENDİRDİ

Sakaryaspor Genel Kurulunda yeniden yönetim kurulu ve istişare kuruluna seçilen Erkan Pizrenli kongreyi değerlendirdi.

ERKAN PİZRENLİ GENEL KURULU SAKARYA HABER'E DEĞERLENDİRDİ
MARMARA GÖZ


 

Tacettin Furuncuoğlu'nun gerçekleştirmiş olduğu özel röportajda Genel Kurula ilişkin ve önümüzdeki sezona dair önemli açıklamalar yapan Pirzenli, Yükseliş yılı için yapılan çalışmalardan bahsetti. Belli mevkilere gerekli transferlerin yapılacağını dile getirirken yeni stad çalışmalarına dair de bilgiler verdi.

Sakarya Haber farkıyla kongre sonrası sıcağı sıcağına gerçekleştirmiş olduğumuz o özel röportaj;


Erkan bey öncelike yönetimde yeniden olduğunuz için tebrik ederim. Size verilen iki önemli görev ve kongreye ilişikin düşüncelerinizi öğrenebilirmiyim.

Tabiki çok mutluyuz. Çok güzel bir genel kurul gerçekleştirdik. Bir dönem daha seçildik. Bu sezon benim adına iki görev var. Biri istişare kurulu biri de yönetim kurulu. Bütün arkadaşlarımla birlikte  elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İstişare kurulununda önemi çok büyük orada çok kıymetli isimler var. Sakarya'lı, Sakarya'yı seven Türkiye'ye maal olmuş isimler. Onların fikirler çok önemli. Ayrıca bu genel kurulda çok farklı kurullarda oluştu. Örnegin Arge Kurulu gibi. Orada yurt dışında eğitim almış genç arkadaşlarımız var. Onların bilgilerinden çok faydalanacağımızı düşünüyorum. Çok güzel bir genel kurul oldu. İnşallah bu seneyi de şapmiyon olarak tamamlarız. 

İştişare Kuruluna biraz değinmek istiyorum. Baktığımızda Şansal Büyüka, Yılmaz Vural gibi çok önemli isimleri görüyoruz. Bu kurul hakkında neler söyleceksiniz.

Türkiye'de isim yapmış isimler var. Sakarya'nın yetişmiş çocukları Türkiye'nin her yerine dağılmış. Ama elleri destekleri her zaman Sakarya'nın üstündedir. Buda bizim şansımız. Onlarla birlikte olmak gerçekten çok kıymetli. Onların bilgi ve tecrübeleri bize çok şey katacaktır. 

Yükseliş Yılı'na dair neler söylemek isterseniz. 2. Lig, yeni stad, hedef yine şampiyonluk. 

Bu yıl bir üst lige çıktık. 50+1 başarıyla tamamladık. Yeni stadımız bitmek üzere. Şimdi hikayemizin ikinci bölümü başladı. 50+2 Yükseliş Yılı. Sürekli dile getiriyoruz. Bizim inancımız var. Onun için bu yıl bir üst lige çıkacağımıza inancımızda tamdır. Yönetim Kurulumuz çok iyi kulüp çalışmalarımız çok azimli zaten mükemmmel bir takım kadromuz var. Umut ediyorum ki yeni stadımız da ilk maça yetişir. Bugün hem kulübümüz 52. kuruluş yıl dönümü hem yeni stadımıza ilk çimin serildiği gün. Gerçekten çok önemli bir gün yaşadık. Hem genel kurulumuz çok olgun bir havada çok yüksek bir katılımla yapıldı. Bugün çok mutluyum. Bütün temennim stadın yetişmesi ve sezonun ilk maçını orada oynamak. 

50+2 Yükseliş Yılı'na da yeni projeler varmı ?

Yeni projeler tabiki var. Bu sene Sakaryaspor Tv için bazı çalışmalarımız olacak. Arge Kurulu'na güveniyoruz. Onların yapacağı çalışmalar ile çok önemi projeler çıkacağına inanıyorum. Keza istişare kurulundan çıkacak önemli fikirler olacağınıda düşünüyorum. Yurtdışından Uefa da görev yapmış bir heyeti buraya getirmeyi çalışıyoruz.  Hazan Pirzenli vasıtası ile daha önce Uefa çalışmış Brezilyalı bir arkadaşımızı Sakarya'ya davet ettik. Hem kulüp yapılanması hem Uefa'nın bakış açısı anlamında çok yararlı olacak. Onları burada 2-3 misafir edeceğiz. Verecekleri seminere katılımında çok olacağını düşünüyorum. Onları verdikleri bilgiler ışığında ilerleyeceğiz. İlk projemiz bu. En kısa zamanda gerçekleştireceğiz.

Taraftara gelecek yıl için bir sürpriziniz varmı?Özellikle transfer konusunu merak ediliyor. Dükkan54'de bizleri değişik şeyler bekliyor mu ?

Transferi biliyorsunuz Osman hoca ya bağlı bir transfer komiteniz var. Osman hoca ya çok güveniyoruz. Bir kaleci ile orta sahaya bir takviye yaptık. Devamı gelecek. Genel Kurulun geçmesini bekliyorduk. Zannediyorum 3-4 takviye daha yapacağız. Belki bir kaleci daha alabiliriz. Takımımız zaten güçlü, iskeleti bozmadık. Geçen seneden 15-16 arkadaşımızla bu sene de devam edeceğiz. Önemli süprizler var. Bekleyin. Bizi takip etmeye devam edin. Dükkan54 ile ilgilide stadımızın açılış tarihine göre 450 metre karelik bir dükkanla hizmete gireceğiz. Projelerimiz herşey hazır. 


Bugün yine üretici firmalarla toplantılar yaptık. Yeni sponsorlar bulmak adına reklam şirketleri ile görüşmeler yaptık. 17 Haziran bizim için çok yoğun ve verimli bir gün oldu.  Şimdi en önemli mesele takım kadromuzu oluşturup takımı sağ  salim kampa göndermek.


Tacettin Furuncuoğlu Özel Röportaj 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç