29 Mayıs 2024|Çarşamba,14:35:02
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.05.2024
DOLAR
32,2190 0,02
EURO
34,9489 0,19
ALTIN
2.429,30 0,72
BİTCOİN
$67.860 1,03
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç4 Soruda Devre Tatil Sözleşmelerine Yönelik Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk4 dakika da okunur
15 Mayıs 2024 - 13:08
15 Mayıs 2024 - 13:082 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Yüksek İstişare Kurulu 2024'ün ilk toplantısını yaptı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan, Sakarya’nın önde gelen işadamları, yöneticileri ve kanaat önderlerinden oluşan Yüksek İstişare Kurulu 2024 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yüksek İstişare Kurulu 2024'ün ilk toplantısını yaptı
MARMARA GÖZ


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde tüm illerde 5174 sayılı Odalar ve Borsalar Kanunu’nun 84’ncü maddesine uygun şekilde oluşturulan sakarya Yüksek İstişare Kurulu’nun 2024 yılı ilk toplantısı sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

Yüksek İstişare Kurulu toplantı öncesi geçtiğimiz haftalarda faaliyete geçen SATSO Mutfak Sanatları Akademisi’ni de ziyaret etti.

Katılanlar

Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ ve Meclis Başkanı Ercan’ın ev sahipliğini gerçekleştirdiği toplantıya, Akif Yılmaz, Abdullah Ünal, Rıfkı Bedir, Ali Dünya, Kenan Köse, Kemal Demircioğlu, Zeki Toçoğlu, Mustafa Gültepe, Fadıl Uzak, Türkan Tanrıbilir, Orhan Kocabıyık, Tolga Ballık, Bülent Yazıcı, SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Gün, Yönetim Kurulu Üyeleri; Semih Çokay, Orhan Gazi Kılıçaslan iştirak etti.

“Ortak Akıl ve istişare Kültürü bizi ileriye taşıyacak”

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ; SATSO faaliyetleri, şehir, ülke ve dünya gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Altuğ konuşmasında şunları dile getirdi;

“Bugün burada bulunma amacımız ve ortaya çıkan tablo tam da sakarya’mızı özetliyor. sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de ortak akıl, istişare kültürü ve katılımcı yönetim anlayışını şehrin tamamına hakim kılmak adına gayret ediyoruz. sakarya’mızın paydaşlıkla çalışma kültürü her zaman lehine olmuştur. Bu beraberlik anlayışını hep birlikte şehrin geleceği adına bir sinerjiye dönüştürüyoruz.”

SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan ise Yüksek İstişare Kurulu üyeleri ile bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ercan konuşmasında sakaryalılık ruhunu canlı tutarak bu ortak paydada bir araya gelmek şehrimizin geleceği ve gelişimi adına da oldukça anlamlı.”  diyerek katılımcılara teşekkür etti.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç