20 Nisan 2024|Cumartesi,09:05:56
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.165 3,45
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
20 Haziran 2017 - 12:57
20 Haziran 2017 - 12:572 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Bayram alışverişi uyarısı

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Ramazan Bayramı alışverişi yapacak olan vatandaşları merdiven altı kaçak üretim konusunda uyardı.

Bayram alışverişi uyarısı
Yön Bul Akademi


 

Merdiven altı dediğimiz kaçak üretim yapan yerlerden sağlıksız gıda alış verişleri yaparak vatandaşların bayramlarını zehir etmemelerini isteyen SESOB Başkanı Alişan, "Çarşı, pazar ve sokaklarda rastgele tezgâh açan, esnafımızın emeğine; halkın sağlığına göz dikerek kaçak üretim yapan kişilere itibar etmeyelim. Sağlıklı olmayan ortamda üretilen ve etiketsiz satışa sunulan bayram şekeri, çikolata, tatlı ve unlu gıda ürünlerinden uzak duralım, korsan satıcılara dikkat edelim" dedi. Başkan Alişan, vatandaşı ve esnafı başta sahte para olmak üzere hırsızlık, dolandırıcılık ve yankesicilik olaylarına karşıda dikkatli olmaya çağırdı.

SAĞLIĞIMIZI KORUYALIM

Ramazan Bayramına sayılı günler kala alış veriş trafiğinin hızlanmaya başladığını söyleyen Başkan Alişan, "Kendi günlerini kurtarmak, ceplerini doldurmak için halkın sağlığını hiçe sayan çıkarcılara halkımız prim vermemeli. Ucuz diye merdiven altı üretilen ürünlere rağbet eden halkımız hem korsan satıcıların ekmeğine yağ sürmekte, hem esnafımız mağdur edilmekte hemde haksız kazanca destek olmaktadır. Unutmayın Antep Fıstığının, cevizin kilosu belliyken 10 liraya-15 liraya baklava mı olur? Kendi sağlığımızı da, ailemiz ve bizleri ziyarete gelecek dostlarımızın sağlığını da tehlikeye atmayalım" uyarısında bulundu.

ESNAFINA SAHİP ÇIK

Vatandaşların vergisini ödeyen, düğün de halay çektiği cenazede yas tuttuğu esnafına sahip çıkmasını da isteyen Başkan Alişan, "Bayram alış verişlerimizi kendi esnafımızdan yapalım. Şehrin ekonomisinin can damarı olan esnaflarımızı, mağdur etmeyelim. Sıcak paramızı şehrimizde kullanıp, şehrimizin ekonomisini canlandıralım" dedi. Alişan esnafı da uyararak her zamankinden daha dikkatli olmalarını isteyerek “Hemşehrilerimizin rahat bir şekilde alışveriş yapmaları için yardımcı olalım, güler yüz gösterelim. Müşteri memnuniyetine her zamankinden daha çok önem verelim” dedi

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç