19 Mart 2024|Salı,13:27:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3392 0,18
EURO
35,1094 0,21
ALTIN
2.239,55 0,18
BİTCOİN
$63.101 7,09
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
28 Haziran 2017 - 10:40
28 Haziran 2017 - 10:402 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Turan Caddesi’nde dönüşüm başlıyor

Turan Caddesi’nde asfalt serim işlemlerinin başlayacağını açıklayan YOLBAK Başkanı Haydar Akbulut, “Ünal Ozan, Dibektaş, Adnan Menderes, İnönü, Ankara, Milli Egemenlik ve Ulus Caddelerinde tamamladığımız çalışmaların ardından şimdi sıra bin 200 metrelik Turan Caddesi’ne geldi. Hayırlı olsun” dedi.

Turan Caddesi’nde dönüşüm başlıyor
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Adapazarı Turan Caddesi’nde devam edecek. Şehir merkezindeki önemli cadde ve arterleri yeni yüzlerine kavuşturduklarını aktaran Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Ünal Ozan, Dibektaş, Adnan Menderes, İnönü, Ankara, Milli Egemenlik ve Ulus Caddelerinde tamamladığımız çalışmaların ardından şimdi sıra bin 200 metrelik Turan Caddesi’ne geldi. İnşallah arteri hızlı bir şekilde tamamlayarak, hemşerilerimizin kullanımına sunacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sıra asfaltta

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Turan Caddesi’ni fiber teknolojisi ile buluşmuş durumda. Ayrıca SASKİ’ye bağlı ekipler ile Yol Bakım ve Asfalt Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz arterdeki altyapı çalışmalarını sürdürüyorlar. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde ilk olarak deforme olan asfaltı kaldıracağız. Ardından hızlı bir şekilde birinci kat sıcak asfalt serim işlemlerimizi gerçekleştireceğiz. Yapacağımız çalışmalar neticesinde arter yepyeni bir görünüme kavuşacak” diye konuştu.

16 ilçe ve şehir merkezi

Akbulut, “Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte 16 ilçe ve şehir merkezindeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Belirlediğimiz program dahilinde yollarımızı asfaltla buluşturuyoruz. Çalışmalarımız sırasında tüm vatandaşlarımızdan sabır ve sağduyu bekliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun ifade ettiği gibi 2019 yılına kadar grup yollarımızı tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç