20 Nisan 2024|Cumartesi,11:02:30
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.964 0,87
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
05 Temmuz 2017 - 08:35
05 Temmuz 2017 - 08:352 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Yeni Validen ilk mesaj:Güzel işler yapacağız

Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliğine atanan İrfan Balkanlıoğlu, dün görevine başladı. Sakarya’yı öven Vali Balkanlıoğlu, “Burası İstanbul gibi büyük merkezlere çok yakın. Sizlerle beraber inşallah güzel işler yapmaya çalışacağız” dedi.

Yeni Validen ilk mesaj:Güzel işler yapacağız
Yön Bul Akademi


Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliğine atanan İrfan Balkanlıoğlu, dün görevine başladı. Valilik önünde karşılanan Vali Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu'na girişte çiçek takdim edildi. Polis mangasını selamladıktan sonra karşılamaya gelenleri selamlayan Vali Balkanlıoğlu ardından makamına geçti.

TECRÜBELİ İDARECİYİM

Tecrübeli bir idareci olduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, “Burası İstanbul gibi büyük merkezlere çok yakın. Bunun yanı sıra sanayi var. Turizm potansiyeli var. Tarım var. Saha geniş. Sizlerle beraber inşallah güzel işler yapmaya çalışacağız. Buradan da giderken insanların hayır dualarını almayı hedefliyoruz” dedi.

ARTI VE EKSİLERİNE BAKARIM

Balkanlıoğlu, çalıştığı her yerin artılarına ve eksilerine baktığını dile getirerek, vilayette devletin ve hükümetin temsilcileri olduğunu kaydetti. Balkanlıoğlu, devletin güler yüzü olmak, vatandaşı kucaklamak, dertlerini dinlemek amacında olduğunu vurgulayarak, “Sakarya gibi güzel bir ile atanmaktan dolayı memnunum” dedi.

SAKARYA’YA GELMİŞTİM

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Vali Balkanlıoğlu, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin ardından ilimize geldiğini söyledi. Balkanlıoğlu, “O zaman Balıkesir Sındırgı ilçesi Kaymakamıydım. Burada çok büyük acılar yaşandığını biliyorum. Açılar yok olmaz ama, hafiflemiştir diye düşünüyorum. Allah başka acılar milletimize göstermesin” dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç